Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον από το εξωτερικό για Μέλμπεργκ, Τζιμπούρ

Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012 16:42
A- A A+

Οι δυο ποδοσφαιριστές ήταν βασικά στελέχη του Ολυμπιακού στη φετινή του πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη και φυσικά τράβηξαν απάνω τους βλέμματα διαφόρων ομάδων.

Ο Μέλμπεργκ, παρά τα 34 του χρόνια, φέρεται να αποτελεί στόχο της Έβερτον, με τα «ζαχαρωτά» να ετοιμάζονται να του προσφέρουν, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Γαύρος» συμβόλαιο με μεικτές αποδοχές 1,1 εκατομμυρίου ευρώ.

Το συμβόλαιο του Σουηδού λήγει το καλοκαίρι και θεωρητικά θα μπορούσε να δώσει τα χέρια με τον σύλλογο της Premier League, όμως σίγουρα θα περιμένει να ακούσει και την προσφορά των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι θέλουν να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους.

Όσον αφορά τον Τζιμπούρ, ο Αλγερινός επιθετικός, σύμφωνα με την γαλλική ιστοσελίδα rmcsport.fr, έχει προσελκύσει ξανά το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ και βρίσκεται στα υπόψιν του Ντιντιέ Ντεσάμπ -εφόσον αυτός παραμείνει στον πάγκο των Μασσαλών- για το καλοκαίρι.

Τέλος, ρεπορτάζ από την Πολωνία και συγκεκριμένα το site sport.wp.pl στέλνει τον Βόσνιο επιθετικό της Λεχ Πόζναν, Σεμίρ Στίλιτς, στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Στίλιτς μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, ενώ ο μάνατζερ του, Φαλί Ραμαντάνι, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις