Γ. Καρατζαφέρης: Οι πολίτες να πουν «όχι» σε ευκαιριακές προτάσεις

Τρίτη, 17 Απριλίου 2012 14:30
UPD:16:20

O πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. τόνισε παράλληλα πως αυτό που χρειάζεται είναι πολιτικός ρεαλισμός.

A- A A+

Νέα έκκληση στους πολίτες να ψηφίσουν με λογική και να πουν «όχι» στις «ευκαιριακές» και ακραίες προτάσεις, απηύθυνε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης, τονίζοντας παράλληλα πως αυτό που χρειάζεται είναι πολιτικός ρεαλισμός.

«Οδηγούμεθα στις κάλπες με νωπές πληγές. Στην πραγματικότητα η χώρα είναι τραυματισμένη. Καίρια τραυματισμένη. Είστε θυμωμένοι και είναι δικαιολογημένο αυτό. Αυτό όμως που πρέπει να προσέξουμε, είναι μήπως οι κάλπες από μία ψήφο θυμού περιπλέξουν την ήδη περίπλοκη κατάσταση», επεσήμανε ο κ. Καρατζαφέρης και απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους εν όψει της 6ης Μαΐου πρόσθεσε:

ΛΑΟΣ
Γ. Καρατζαφέρης: Πρέπει να ψηφίσετε με τη λογική

Γ. Καρατζαφέρης: Πρέπει να ψηφίσετε με τη λογική

«Πρέπει να ψηφίσετε με τη λογική. Οι ευκαιριακές και οι "εξτρέμ" προτάσεις δεν θα μας βγάλουν από την κρίση. Ίσως βαθύνουν την κρίση. Χρειάζεται ένας πολιτικός ρεαλισμός».

Περιοδεία σε πόλεις της Β. Ελλάδας

Το Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ θα επισκεφθεί, στο πλαίσιο προεκλογικής περιοδείας του, την Καβάλα, την Αλεξανδρούπολη και την Κατερίνη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καρατζαφέρης, θα επισκεφτεί το Σάββατο 21 Απριλίου την Καβάλα, όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 12:00 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο GALAXY. Στις 13:00 θα ακολουθήσει ομιλία του Προέδρου του ΛΑΟΣ.

Το απόγευμα του Σαββάτου θα μεταβεί στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 17:00 στο ξενοδοχείο THRAKI PALACE, ενώ στις 18:00 θα ακολουθήσει ομιλία του προέδρου του ΛΑΟΣ.

Την Κυριακή 22 Απριλίου, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ θα επισκεφθεί την Κατερίνη, όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 12:00 το μεσημέρι στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κατερίνης και θα ακολουθήσει ομιλία του στις 13.00.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή