Στη Δημοκρατική Συμμαχία από τη ΝΔ ο Κ.Σμυρλής

Τρίτη, 17 Απριλίου 2012 14:32
UPD:14:41
A- A A+

Στη Δημοκρατική Συμμαχία προσχώρησε σήμερα ο Κώστας Σμυρλής, αποχωρώντας από τη Νέα Δημοκρατία όπου διετέλεσε αναπληρωτής γραμματέας συνδικαλισμού και πρόεδρος της ΔΑΚΕ δημοσίου τομέα.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Σμυρλής σημείωσε ότι για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της χώρας χρειάζεται συγκεκριμένο και ρεαλιστικό σχέδιο, το οποίο έχει η Δημοκρατική Συμμαχία.

Από την πλευρά της, η Ντόρα Μπακογιάννη σε δηλώσεις της εν όψει της 6ης Μαΐου χαρακτήρισε το κόμμα της δύναμη συνέπειας, σταθερότητας και ειλικρίνειας. «Οι Έλληνες», είπε, «στις 6 Μαΐου καλούνται να επιλέξουν: Οι δύο είναι αδιόρθωτοι. Τα επτά κόμματα μας οδηγούν στην καταστροφή το ένα πιο γρήγορα από το άλλο».

Ντ. Μπακογιάννη: Οι Ελληνες να ενώσουμε τις δυνάμεις μας

Ντ. Μπακογιάννη: Οι Ελληνες να ενώσουμε τις δυνάμεις μας

«Η Δημοκρατική Συμμαχία είναι μια δύναμη συνέπειας, σταθερότητας, ειλικρίνειας, μια δύναμη αυριανής διακυβέρνησης, σε συνεργασία με τους υπόλοιπους», τόνισε και εκτίμησε πως «χρειάζεται να ενώσουμε δυνάμεις για ένα καλύτερο αύριο».

«Σήμερα ξέρουμε. Φταίει το κράτος και όχι οι πολίτες. Μπορούμε να το αλλάξουμε και πρέπει να το αλλάξουμε τώρα», κατέληξε στη δήλωσή της η κ. Μπακογιάννη.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου για τις εκλογές.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή