Χ. Καστανίδης: Υποκριτική η διαμάχη για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου

Τρίτη, 17 Απριλίου 2012 15:57
UPD:16:00

Υποκριτική χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Κοινωνικής Συμφωνίας, Χάρης Καστανίδης, την διαμάχη των πολιτικών κομμάτων σχετικά με την υπόθεση Τσοχατζόπουλου.

A- A A+

Υποκριτική χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Κοινωνικής Συμφωνίας, Χάρης Καστανίδης, την διαμάχη των πολιτικών κομμάτων σχετικά με την υπόθεση Τσοχατζόπουλου. «Χρεώνει ο ένας την ευθύνη στον άλλον, προσποιούνται τους έκπληκτους ή τους αγανακτισμένους για όσα συνέβαιναν στα τέλη της δεκαετίας του 90 και αργότερα», σχολίασε, ασκώντας μάλιστα σφοδρή κριτική στο ΠΑΣΟΚ.

«Όλοι οι σημερινοί διαπορούντες, ιδιαίτερα η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, σιωπούσαν εκείνη την περίοδο, παρά τις προειδοποιήσεις που απεύθυνα σε όλους με την παραίτηση μου από τη θέση του Υπουργού Μεταφορών τον Αύγουστο του 1997, όταν συγκρούστηκα με την κυβέρνηση Σημίτη για τη διαφάνεια στη διαχείριση των δημοσίων προμηθειών και έργων», παρατήρησε.

Υπογράμμισε τέλος ότι αυτό που χρειάζεται ο ελληνικός λαός «δεν είναι οι κοκορομαχίες κατόπιν εορτής», αλλά η προστασία της δημόσιας ζωής με κανόνες διαφάνειας και αξιοκρατίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή