Ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια της ΝΔ

Τρίτη, 17 Απριλίου 2012 19:27
UPD:20:54

A- A A+

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από τη Νέα Δημοκρατία τα πλήρη ψηφοδέλτια του κόμματος εν όψει των εκλογών της 6ης Μαΐου, στα οποία περιλαμβάνονται τα ονόματα 412 υποψηφίων σε 56 εκλογικές περιφέρειες.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του κόμματος, Γ. Μιχελάκης οι μισοί περίπου υποψήφιοι βουλευτές είναι νέα πρόσωπα, ενώ δόθηκε μεγάλη έμφαση στους προερχόμενους από τη νεολαία, αλλά και σε νέους επιστήμονες.

Γ. Μιχελάκης: Όλοι στην πρώτη γραμμή του αγώνα

Γ. Μιχελάκης: Όλοι στην πρώτη γραμμή του αγώνα

«Δώσαμε ευκαιρίες σε πολλούς νέους ανθρώπους. Και δίνουμε μεγάλη επιλογή στους ψηφοφόρους να διαλέξουν. Γιατί την ανανέωση, τελικά, εκείνοι θα την κάνουν», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχελάκης, προσθέτοντας ότι υπήρξε «μεγάλη προσφορά υποψηφιοτήτων σε όλη την Ελλάδα», αλλά «δεν ήταν δυνατό να μπουν όλοι».

Ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Σαμαράς θα είναι υποψήφιος στις περιφέρειες Μεσσηνίας και Μαγνησίας, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα είναι υποψήφιος στην Α΄Θεσσαλονίκης. Στο Κιλκίς θα είναι υποψήφιος ο Γιώργος Συμπιλίδης, όπως και ο πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης. Στα ψηφοδέλτια περιλαμβάνονται όλοι οι διαγραμμένοι που δήλωσαν «μεταμέλεια» εκτός από την Ελίζα Βόζενμπεργκ.

Εντός των ψηφοδελτίων βρίσκονται και οι Ευάγγελος Μπασιάκος στην Βοιωτία και Πέτρος Δούκας στο υπόλοιπο Αττικής. Στην Βοιωτία κατεβαίνει η μεταγραφείσα από το ΠΑΣΟΚ Αρια Αγάτσα.

Ο Θανάσης Γιαννόπουλος μετακομίζει από την Φθιώτιδα στην Β΄Αθηνών, ενώ στην Α΄ Πειραιά κατεβαίνει ο πρώην γραμματέας του κ. Σαμαρά, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και στην Β΄ Πειραιά κατεβαίνει ο συνεργάτης του Φαήλος Κρανιδιώτης.

Στην ίδια περιφέρεια κατεβαίνει υποψήφιος ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Τάσος Μητρόπουλος ενώ στην Β΄Αθήνας θα είναι υποψήφιος ο Αντώνης Αντωνιάδης. Στην Β΄Αθηνών θα είναι υποψήφιος ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης.

Στην Κορινθία κατεβαίνει ο γιος του υπουργού Εξωτερικών Χρήστος Δήμας, στην Καρδίτσα ο Νίκος Αναγνωστόπουλος και ο Παύλος Σιούφας και στην Α΄ Αθηνών ο Διονύσης Παπαδόγγoνας.

Εμπλοκή υπήρξε στην Κεφαλονιά, καθώς οι κ.κ. Λουκέρη, Αλιβιζάτος και Κουρής είχαν βάλει βέτο να μην είναι συνυποψήφιος ο κ. Παπαδάτος. Τελικά ο κ. Παπαδάτος συμπεριελήφθη στο ψηφοδέλτιο Κεφαληνίας από το οποίο όμως απουσιάζουν οι τρεις που είχαν εκφράσει την διαμαρτυρία.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή