Γ. Μιχελάκης: Δεύτερος Παπανδρέου ο Ευ. Βενιζέλος

Τρίτη, 17 Απριλίου 2012 20:29

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γ. Μιχελάκης χαρακτήρισε τον κ. Βενιζέλο «δεύτερο Παπανδρέου, χειρότερο του πρώτου», καταλογίζοντάς του ότι «από τη μια θεωρεί υπερβολικές τις δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας και την άλλη μοιράζει υποσχέσεις για όλους και για όλα».

A- A A+

Για αντιφάσεις κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο Γ. Μιχελάκης απαντώντας στις βολές που εξαπέλυσε νωρίτερα ο Ευ. Βενιζέλος κατά του Αντ. Σαμαρά.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ χαρακτήρισε τον κ. Βενιζέλο «δεύτερο Παπανδρέου, χειρότερο του πρώτου», καταλογίζοντάς του ότι «από τη μια θεωρεί υπερβολικές τις δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας και την άλλη μοιράζει υποσχέσεις για όλους και για όλα».

Υποστήριξε ακόμη ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «εμφανίστηκε, άλλη μια φορά, υπέρμαχος των φόρων», ενώ, όπως είπε, επέκρινε τη Νέα Δημοκρατία για τη δέσμευσή της να αποκαταστήσει, πρωτ’ απ’ όλα, τις απώλειες των χαμηλοσυνταξιούχων και των πολύτεκνων.

Κατηγόρησε επίσης τον κ. Βενιζέλο ότι «ομολόγησε ότι δεν είναι μόνον αυτές οι αδικίες που έχουν γίνει» στα δύο προηγούμενα χρόνια, «φέρνοντας σαν παράδειγμα τους έκτακτους φόρους που ο ίδιος επέβαλε και μοίρασε υποσχέσεις παντού». «Περιμένουμε να επαναλάβει και το … “λεφτά υπάρχουν”!», κατέληξε ο κ. Μιχελάκης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή