Ντ.Μπακογιάννη: Είμαστε κόμμα διακυβέρνησης

Επικεφαλής της επιτροπής εκλογικού αγώνα ο δήμαρχος Π. Φαλήρου Δ. Χατζηδάκης
Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012 12:59
UPD:14:14

Κάλεσμα προς όλους τους πολίτες που στηρίζουν τις πολιτικές των μεταρρυθμίσεων, να στηρίξουν τη Δημοκρατική Συμμαχία, απηύθυνε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, η πρόεδρος του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη.

A- A A+

Κάλεσμα προς όλους τους πολίτες που στηρίζουν τις πολιτικές των μεταρρυθμίσεων, να στηρίξουν τη Δημοκρατική Συμμαχία, απηύθυνε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, η πρόεδρος του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη.

Είμαστε κόμμα διακυβέρνησης και όχι κόμμα διαμαρτυρίας, υπογράμμισε και για το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών διεμήνυσε ότι «για να συνεργαστούμε με οποιονδήποτε θέτουμε καθαρές προϋποθέσεις».

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Δημοκρατική Συμμαχία: Συνέντευξη Τύπου Ντ. Μπακογιάννη για τις εκλογές

Συνέντευξη Τύπου Ντ. Μπακογιάννη για τις εκλογές

«Στις 6 Μαΐου κρίνεται το μέλλον των παιδιών μας», υπογράμμισε η κ. Μπακογιάννη και έκανε λόγο για πολιτικές δυνάμεις που ταΐζουν τον λαό με ψέματα.

Στο σχόλιό της εξάλλου, με αφορμή τα ευρήματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας εκτίμησε πως Βουλή με ενισχυμένα τα άκρα, θα είναι μία Βουλή που δε θα μπορέσει να στηρίξει τον ελληνικό λαό. Σε κάθε περίπτωση, τόνισε, η ΔΗ.ΣΥ., σύμφωνα με όλες τις σοβαρές εταιρείες δημοσκοπήσεων, είναι σταθερά μέσα στη Βουλή.

«Αν έχουμε από τη μία πλευρά μια κυβέρνηση δύο αδιόρθωτων -Σαμαράς, Βενιζέλος- και από την άλλη Καμμένο, ΣΥΡΙΖΑ, Χρυσή Αυγή, ΛΑ.Ο.Σ., ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ με 120-130 βουλευτές, θα είναι κόλαση», παρατήρησε χαρακτηριστικά και ζήτησε την ψήφο των πολιτών στη Δημοκρατική Συμμαχία: «Ζητάμε να ψηφίσουν το μόνο κόμμα που σήμερα απευθύνεται ειλικρινά στους Έλληνες λέγοντάς του ότι ψηφίζοντάς μας, ψηφίζετε ένα κόμμα που θα συνεργαστεί, ναι θα συνεργαστεί για την Ευρωπαϊκή Ελλάδα, αλλά θα βάλει φρένο στους δύο αδιόρθωτους που ακόμα δεν πήραν τα μηνύματα της κοινωνίας».

Όπως επίσης ανακοίνωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, επικεφαλής της επιτροπής εκλογικού αγώνα τίθεται ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή