Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 16 Μαΐου 2002 07:01
A- A A+

Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) στη Βόρεια Ελλάδα. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις τις απογευματινές ώρες και είναι πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα κεντρικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Αιγαίο πρόσκαιρα ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από 11 έως 24 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο από 14 έως 28 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Παρασκευή αρχικά προβλέπεται αίθριος καιρός, αλλά τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικες βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν και στο Αιγαίο βόρειοι μέτριοι. Η θερμοκρασία δεν θα μεταβληθεί σημαντικά.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται σήμερα στην Αττική και μόνον το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη και είναι πιθανό να σημειωθεί βροχή ή καταιγίδα κυρίως τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή