ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Οριστική η αποχώρηση Γιαννακόπουλων στο τέλος της σεζόν

Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012 15:21

A- A A+

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ τόνισε, μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ, πως η απόφαση αυτή είναι οριστική και γι’ αυτό θέλει η ομάδα να κατακτήσει το έβδομο ευρωπαϊκό στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

«Η απόφαση να φύγουμε από τον Παναθηναϊκό είναι οριστική και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο καθώς έχουμε κουραστεί τόσα πολλά χρόνια. Είμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ με το μυαλό μας στην ομάδα και θα πρέπει να γίνει η αλλαγή. Έχουμε ταυτιστεί με τον κόσμο και θέλουμε να είναι πάντα ο σύλλογος στην κορυφή», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Για την Ευρωλίγκα ο «ισχυρός άνδρας» του «τριφυλλιού» είπε: «Θέλουμε να κατακτήσουμε και το έβδομο ευρωπαϊκό τίτλο. Θέλω να ζητήσω από τους φίλους μας που θα ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη για το Φάιναλ Φορ να είναι προσεκτικοί στην συμπεριφορά τους».

Σε ερωτήσεις σχετικά με την κατάσταση στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό δεν θέλησε να απαντήσει, αλλά ξεκαθάρισε, πως ο ίδιος και ο αδελφός του, Θανάσης «θα είμαστε παρόντες όταν μας χρειαστεί η ομάδα του Παναθηναϊκού και στην επόμενη μέρα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις