Κ. Μπατζελή: Δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε από τους πολίτες

Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012 19:28
UPD:22:43

A- A A+

Την ικανοποίησή της εξέφρασε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας Κατερίνα Μπατζελή για τη δέσμευση 6,2 εκατ. ευρώ από εθνικούς πόρους με σκοπό την ίδρυση Κέντρων δια Βίου Μάθησης στις περιφέρειες της Στερεάς Ελλάδας και του νοτίου Αιγαίου το 2012.

Η ενίσχυση αυτή είναι κρίσιμη για την αντιμετώπιση της ανεργίας, επισημαίνει η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ προσθέτοντας ότι αποκαθιστά εν μέρει τη μειωμένη χρηματοδότηση του νομού Φθιώτιδας λόγω της άνισης κατανομής χρηματοδοτήσεων του ΕΣΠΑ 2007-2013.

Παράλληλα, σε συνέντευξή της στο Focus WebTV η κ. Μπατζελή είπε τα εξής: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρυβόμαστε από τους ίδιους τους πολίτες. Και να προσπαθήσουμε να το κάνουμε, δε θα το πετύχουμε».

Σε μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση για την τόνωση της αγοράς, τα νέα μέτρα, την έξοδο από την κρίση, αλλά και για τις εκλογές της 6ης Μαΐου η κ. Μπατζελή τόνισε ότι «ο καθένας από εμάς θα κριθεί από τη βουλευτική του συμπεριφορά. Προσωπικά δεν ανέχτηκα και δε θα ανεχτώ οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα, συντεχνίες καθώς και «αυλές».

Επισήμανε ακόμη ότι αν δεν διασφαλιστούν πόροι από την εξοικονόμηση με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, μέχρι το 2015 για να εξισορροπήσει ο εθνικός προϋπολογισμός και να καλυφθούν όλες οι ανάγκες και οι υποχρεώσεις πρέπει να αναζητηθούν 11 δισ. ευρώ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή