Ντ. Μπακογιάννη: Αδιόρθωτοι ΠΑΣΟΚ - ΝΔ

Σάββατο, 21 Απριλίου 2012 12:08
UPD:14:56
A- A A+

Τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στις εκλογικές περιφέρειες του νομού Αττικής παρουσίασε σήμερα η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.

«Σήμερα εδώ παρουσιάσαμε τους υποψήφιους βουλευτές του λεκανοπεδίου Αττικής της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Είναι νέοι άνθρωποι, με νέες ιδέες, οκτώ στους δέκα δεν έχουν ξανά πολιτευτεί», δήλωσε η κ. Μπακογιάννη.

Το μήνυμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας, όπως είπε, είναι ένα. «Είμαστε δύναμη αλήθειας, είμαστε δύναμη ανατροπής, είμαστε δύναμη συνέπειας. Η παρουσία μας αύριο στη Βουλή των Ελλήνων θα κάνει τη διαφορά. Οι δύο είναι αδιόρθωτοι, δεν έχουν πάρει κανένα μήνυμα από την κοινωνία. Οι υπόλοιποι διεκδικούν τον ταχύτερο δρόμο επιστροφής της Ελλάδας στη δραχμή. Εμείς είμαστε εδώ για να δώσουμε τη μάχη για τον τρίτο ευρωπαϊκό δρόμο».

Πραγματοποιώντας στη συνέχεια περιοδεία στην Ελευσίνα, η κ. Μπακογιάννη επισκέφθηκε, όπως δήλωσε, επιχειρήσεις «οι οποίες και σήμερα δίνουν τη μάχη των εξαγωγών και της διατήρησης θέσεων εργασίας. Επιχειρήσεις που μπορούν να μεγαλουργήσουν».

Αυτός, υπογράμμισε «είναι ο στόχος. Η στήριξη του ιδιωτικού τομέα, έτσι ώστε να υπάρξουν νέες θέσεις εργασίας». «Με ''θα'' και με υποσχέσεις δεν δημιουργούνται θέσεις δουλειάς. Με επενδύσεις σίγουρα δημιουργούνται», τόνισε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι η κ. Μπακογιάννη θα μιλήσει σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο πολιτισμού του 7ου Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο νομό Φθιώτιδας. Στις 18:00 θα επισκεφθεί την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Στυλίδας και στις 19:30 θα μιλήσει στη Λαμία στο ξενοδοχείο «Σαμαράς».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή