Ομπράντοβιτς: Προσοχή στον Κολοσσό

Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012 18:54

A- A A+

Ο πολυνίκης τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα της Ρόδου, ενώ στάθηκε στο γεγονός πως έχει κάνει την καλύτερη σεζόν στην ιστορία της.

«Θα είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας. Σεβόμαστε πολύ τον Κολοσσό Ρόδου, ο οποίος έχει κάνει την καλύτερή του χρονιά. Θα ήταν καλό να έχουμε και τον κόσμο κοντά μας σε αυτούς τους αγώνες, λίγο πριν το Final Four της Ευρωλίγκας, εδώ στο δικό μας γήπεδο».

Ακόμα, παρομοίωσε τα ημιτελικά της Α1 με τη σειρά των play off της Ευρωλίγκας.

«Είναι μια διαδικασία ανάλογη με αυτή του συστήματος των play off της Ευρωλίγκας. Έχουμε την εμπειρία από τέτοιες καταστάσεις και αυτό είναι το καλό, γιατί γνωρίζουμε καλά πως δεν είναι εύκολο να νικήσεις μια ομάδα δύο φορές στη σειρά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα».

Τις νίκες για την πρόκριση με θέαμα, ισχυρίστηκε από την πλευρά του, πως θα ήθελε να συνδυάσει ο σέντερ του «τριφυλλιού» Αλεκς Μάριτς.

«Θέλουμε να συνδυάσουμε τους αγώνες και με καλές εμφανίσεις από τον πρώτο αγώνα. Έχουμε δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις στο ΟΑΚΑ, θέλουμε να ξεκινήσουμε με ένα 2-0».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις