A1 Μπάσκετ: Ώρα ημιτελικών

Τρίτη, 24 Απριλίου 2012 13:38
UPD:13:44

A- A A+

Είκοσι ημέρες πριν το Final Four της Πόλης οι δυο «αιώνιοι» θέλουν να τελειώνουν όσο πιο γρήγορα μπορούν με τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα και έτσι δεν έχουν τίποτα άλλο στο μυαλό τους, πέρα από τη νίκη, που θα είναι η πρώτη από τις τρεις που χρειάζονται για να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Στον αντίποδα οι Ροδίτες και οι «κυανέρυθροι» έρχονται ως τα απόλυτα αουτσάιντερ μεν κόντρα στους δυο κυρίαρχους του αθλήματος, αλλά παρόλα αυτά θα κάνουν τα πάντα για να τους δυσκολέψουν, προκειμένου να αποδείξουν ότι δίκαια έφτασαν μέχρι την τετράδα.

Για τον Κολοσσό, μάλιστα, οι ημιτελικοί αποτελούν ιδιαίτερη εμπειρία και μαζί την κορυφαία στιγμή στην ιστορία του συλλόγου, αφού πρώτη φορά φτάνουν τόσο μακριά στο πρωτάθλημα. Η πρόκρισή τους, όμως, αποτελεί επιστέγασμα μιας εξαιρετικής σεζόν, που τους βρήκε τρίτους στην κανονική περίοδο.

Ο Πανιώνιος, πάλι, έκανε και αυτός την υπέρβαση, αφήνοντας εκτός συνέχειας, αν και με μειονέκτημα έδρας, το Ρέθυμνο.

Οι δυο πρώτοι αγώνες των δυο ζευγαριών θα διεξαχθούν στο ΣΕΦ και στο ΟΑΚΑ, ενώ οι δυο επόμενοι στο κλειστό της Νέας Σμύρνης και στο Βενετόκλειο της Ρόδου. Εφόσον χρειαστούν και πέμπτα ματς, τότε η σειρές θα επιστρέψουν στο Ολυμπιακό Στάδιο και στο φαληρικό γήπεδο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις