Θεσσαλονίκη: Θερμή υποδοχή Κ.Καραμανλή στα γραφεία της ΝΔ

«Δίνουμε τον αγώνα μέχρι την τελευταία στιγμή με τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά», το μήνυμά του
Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012 12:20
UPD:13:04

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στον Κώστα Καραμανλή δεκάδες στελέχη και μέλη της ΝΔ που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

A- A A+

Θερμή υποδοχή, με αγκαλιές και χειροκροτήματα, επεφύλαξαν στον Κώστα Καραμανλή δεκάδες στελέχη και μέλη της ΝΔ που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Μητροπολίτου Ιωσήφ 8.

Κατά την επίσκεψή του στα γραφεία της ΝΔ, ο κ. Καραμανλής ανέβηκε στον πέμπτο όροφο του κτηρίου όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ, Δημήτρη Τσάμη και τους υποψήφιους βουλευτές στην Α' και Β' εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης, με τους οποίους συζήτησε για την προεκλογική δραστηριότητα.

Στη σύντομη παρέμβασή του ο κ. Καραμανλής υπογράμμισε πως «για να κυβερνηθεί ο τόπος πρέπει το βράδυ των εκλογών να υπάρξει νικητής. Δίνουμε τον αγώνα μέχρι την τελευταία στιγμή, με τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά».

Ο πρώην πρωθυπουργός αστειεύτηκε με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής και του είπε ότι περιμένει από αυτόν οδηγίες για την προεκλογική εκστρατεία, ενώ χαιρέτισε όλους τους υποψήφιους ξεχωριστά και αντάλλαξε λίγες κουβέντες με τον καθένα.

Παρών ήταν και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, στον οποίο ο κ. Καραμανλής είπε ότι οι δυο τους ήταν από τους πιο παλιούς στην αίθουσα.

Την «είσοδο» του κ. Καραμανλή στην προεκλογική μάχη, σχολίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος σε διαδικτυακή συνέντευξή του.

Με αφορμή και τη χθεσινή -πρώτη από το 2009- δημόσια παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι βρήκε τον κ. Καραμανλή «εξαιρετικά απομακρυσμένο από την κατάσταση που παρέδωσε. «Μπήκε χτες στο "παιχνίδι"» και «έκανε μια δήλωση χωρίς κανένα στοιχείο αυτοκριτικής», παρατήρησε για να προσθέσει: «Δεν έχω ακούσει μια κουβέντα αυτοκριτικής για την περίοδο 2004- 2009 ούτε από τον κ. Σαμαρά που ήταν υπουργός στην τελευταία περίοδο και ύστερα πρόεδρος του κόμματος, ούτε και από τον κ. Καραμανλή».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή