Αιχμές Γ. Παπακωνσταντίνου για τον επικεφαλής Επικρατείας της ΝΔ

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012 13:40

Αιχμές για την επιλογή του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ, αρεοπαγίτη Χαράλαμπο Αθανασίου, άφησε ο υπουργός ΠΕΚΑ και υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στο υπόλοιπο Αττικής Γ. Παπακωνσταντίνου.

A- A A+

Αιχμές για την επιλογή του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ, αρεοπαγίτη Χαράλαμπο Αθανασίου, άφησε σε δηλώσεις του στο Real FM, ο υπουργός ΠΕΚΑ και υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στο υπόλοιπο Αττικής Γ. Παπακωνσταντίνου.

«Κάθε κόμμα κρίνεται από αυτούς που εντάσσεται στα ψηφοδέλτιά τους», σημείωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, υπενθυμίζοντας ότι ο κ. Αθανασίου είχε έρθει στο γραφείο του, ως πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων και την ώρα που γίνονταν περικοπές μισθών και συντάξεων «διεκδίκησε 800 εκατ. ευρω αναδρομικά».

Τα ίδια λέγατε και για τον κ. Ζορμπά, και μόλις άρχισε να μιλά εναντίον της ΝΔ, τον κάνατε ήρωα, απάντησε μιλώντας τον ίδιο ραδιοσταθμό ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Ο κ. Λυκουρέντζος επανέλαβε εξάλλου ότι θα υπάρξει εξεταστική επιτροπή προκειμένου να διερευνηθεί «για ποιο λόγο πήγαμε στο ΔΝΤ και ποιοι ευθύνονται», ξεκαθαρίζοντας πάντως, πως «άλλο εξεταστική και άλλο καταδίκη ενός πρωθυπουργού».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή