Ολυμπιακός: Βελτίωση παρουσίασε ο Ιμπαγάσα

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012 15:30

A- A A+

Μέχρι και χθες ο «Κάνιο» αποτελούσε το μεγάλο «πονοκέφαλο» του Ερνέστο Βαλβέρδε, όσον αφορά τη συμμετοχή του στο μεγάλο ματς του ερχόμενου Σαββάτου.

Μετά τον τραυματισμό του στις αρχές Απριλίου, ο έμπειρος παίκτης υποβάλλεται σε ατομικό πρόγραμμα, κάτι που επανέλαβε και σήμερα, αυτή την φορά, όμως, σε πολύ πιο εντατικούς ρυθμούς. Προς το τέλος της προπόνησης, μάλιστα, έλαβε μέρος με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του χωρίς να νιώσει το παραμικρό πρόβλημα.

Οι πιθανότητες, πλέον, να προλάβει ο Ιμπαγάσα τον τελικό Κυπέλλου είναι με το μέρος του. Μετά τη σημερινή εξέλιξη και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ, θα δοκιμάσει να προπονηθεί αύριο με την υπόλοιπη ομάδα κι εφόσον τα καταφέρει, τότε θα συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή. Από κει και πέρα είναι θέμα του Ερνέστο Βαλβέρδε εάν θα τον ρίξει στη μάχη ή όχι.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα συνεχίσουν και αύριο την προετοιμασία τους με πρωινή προπόνηση που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Θα ακολουθήσει media day ενόψει του τελικού.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις