Μπάσκετ: Με όλα τα αστέρια της η Ρωσία στο προ-ολυμπιακό

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012 18:45
UPD:18:46

Ο σούπερ σταρ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Κιριλένκο, θα αποτελέσει το «βαρύ πυροβολικό» των Ρώσων στο προ-ολυμπιακό τουρνουά της Βενεζουέλας.

A- A A+

Ο Αντρέι Κιριλένκο είναι το μεγάλο όνομα που κλήθηκε στην προεπιλογή από τον Ντέιβιντ Μπλατ. Ο σούπερ σταρ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα αποτελέσει το "βαρύ πυροβολικό" των Ρώσων στη διοργάνωση από όπου θα προκύψουν οι ομάδες που θα πάρουν τα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Η Ρωσία θα αντιμετωπίσει στον Γ' όμιλο την Δομινικανή Δημοκρατία και την Κορέα και είναι πιθανό να βρεθεί και στο δρόμο της εθνικής ομάδας, που επίσης θα βρεθεί στην χώρα της λατινικής Αμερικής.

Στην προεπιλογή κλήθηκαν οι: Κιριλένκο (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Χριάπα (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Βοροντσέβιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Κάουν (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Σβεντ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Πονκράσοφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Βορόνοφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Μόνια (Χίμκι), Φριντζόν (Χίμκι), Κχοστόφ (Χίμκι), Μοζγκόφ (Ντένβερ Νάγκετς), Μπίκοφ (Λοκομοτίβ Κούμπαν), Γκριγκόριεφ (Λοκομοτίβ Κούμπαν), Γιακοβένκο (Ούνιξ Καζάν), Καράσεφ (Τρίουμφ) και Αντόνοφ (Νίζνι Νοβγκόροντ).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις