Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποκατάστασης των μικρομολογιούχων άφησε ο Ευ. Βενιζέλος

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012 22:42
UPD:26/04/2012 07:50

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος επανέλαβε τη θέση του πως οι μικρομολογιούχοι αδικούνται γιατί είναι αποταμιευτές και όχι επενδυτές, επισημαίνοντας πως δεν θα έπρεπε να περιληφθούν στο PSI.

A- A A+

Ανοιχτό άφησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος το ενδεχόμενο αποκατάστασης των μικρομολογιούχων που υπέστησαν ζημιές από τη διαδικασία περικοπής του ελληνικού χρέους στο πλαίσιο του PSI. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά τη διάρκειας συνέντευξης που παραχώρησε σε ΜΜΕ της Θεσσαλίας, επανέλαβε τη θέση του πως οι μικρομολογιούχοι αδικούνται γιατί είναι αποταμιευτές και όχι επενδυτές, επισημαίνοντας πως δεν θα έπρεπε να περιληφθούν στο PSI. Όπως ανέφερε, αυτό έγινε τελικά διότι «μας ανάγκασαν οι εταίροι μας, το ΔΝΤ και η τρόικα».

«Αγωνιζόμαστε στο Eurogroup για να βρούμε έναν τρόπο αποκατάστασης, τον έχουμε τον τρόπο αποκατάστασης ... Και εγώ ξέρω τι θα κάνω την επομένη των εκλογών αν έχω την ευθύνη της διαχείρισης. Εάν την έχει κάποιος άλλος εδώ θα του πω τι πρέπει να κάνει κατά τη γνώμη μου, γιατί έχουμε ένα έδαφος καλλιεργημένο στην Ευρώπη για το θέμα αυτό» πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή