Η ατζέντα της ημέρας

Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012 10:25
UPD:10:26
A- A A+

09:30 Συνέντευξη Τύπου της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη στα τοπικά ΜΜΕ Κρήτης.

10:00 Περιοδεία υποψηφίων βουλευτών των Οικολόγων Πράσινων στο Δήμο Τυρνάβου και στο Δήμο Ελασσόνας, συναντήσεις με φορείς.

10:00 Έκτακτη γενική συνέλευση της Alpha Bank, στο ξενοδοχείο Hilton.

11:30 Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς θα παρουσιάσει, στο Ζάππειο Μέγαρο, το σχέδιο του κόμματος για τους Θεσμούς, την κοινωνία και την ασφάλεια.

11:30 H πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας, Λούκα Τ. Κατσέλη, θα επισκεφθεί στις 11.30 π.μ. τα γραφεία της «Ένωσης Καταναλωτών για την ποιότητα Ζωής».

12:00 Τελετή βράβευσης του 2ου διαγωνισμού «i-bank Καινοτομία και Τεχνολογία» της Εθνικής Τράπεζας, στο Μέγαρο Μελά. Θα παρευρεθεί η υπουργός Ανάπτυξης Αννα Διαμαντοπούλου.

12:30 Η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σχετικά με τις θέσεις του κόμματος για τα προβλήματα της νεολαίας.

12:30 Συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Σταύρου Δήμα με το νέο πρέσβυ της Γερμανίας στην Ελλάδα Wolfgang Hermann Dold, στο υπουργείο.

13:00 Συνάντηση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με μέλη της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, στο Μέγαρο Μαξίμου. Στη συνάντηση θα παρευρίσκονται επίσης οι υπουργοί Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης και Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παντελής Καψής.

16:00 Συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Σταύρου Δήμα με τον πρέσβυ των ΗΠΑ Daniel Bennett Smith.

19:00 Ομιλία της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη στο Ηράκλειο.

20:00 Ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά στη Σπάρτη

20:30 Ο επικεφαλής του συνδυασμού ΣΥΡΙΖΑ – ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, Αλέξης Τσίπρας, θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στην παραλία του Βόλου.

- - Διήμερη επίσκεψη του υφυπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Δόλλη στο Μπρουνέι, όπου θα εκπροσωπήσει την χώρα στην 19η Υπουργική Συνάντηση ΕΕ-Οργανισμού Χωρών Νοτιοανατολικής Ασίας/ASEAN.

- - Συνέντευξη τύπου της ΟΤΟΕ και των συλλόγων εργαζομένων στην ATEbank.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή