Π. Καμμένος: Αν ήταν απλοί πολίτες θα είχαν ήδη συλληφθεί

Νέα διάψευση από την ΕΥΠ
Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012 11:02
UPD:12:38

«Οι απατεώνες πλαστογράφοι που πληρώνονται από τούς κομμένους μισθούς και συντάξεις των Ελλήνων μέσω της χρηματοδότησης των κομμάτων και από τις εταιρείες δημοσίων σχέσεων τής τρόικας, αυτές του Χριστοφοράκου προστατεύονται;», διερωτάται ο πρόεδρος του κόμματος «Ανεξάρτητοι Ελληνες», Πάνος Καμμένος.

A- A A+

Την τάχιστη παρέμβαση της Δικαιοσύνης για το επίμαχο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» την Τετάρτη http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2169464 , ζητούν με ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Αν ήταν απλοί πολίτες θα είχαν ήδη συλληφθεί, παρατήρησε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, ενώ σε νέα διάψευση του δημοσιεύματος προέβη η ΕΥΠ.

Από την πλευρά της, η εφημερίδα επιμένει στην καταγγελία της http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2169633 αναφέροντας στο σημερινό πρωτοσέλιδό της ότι «ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Ελληνες, Βασίλης Χήτος, χωρίς να δίνει καμία ουσιαστική απάντηση, αλλά, αντίθετα, δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερα ερωτήματα, που χρήζουν επιτέλους πειστικών εξηγήσεων, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του Ελεύθερου Τύπου και το ντοκουμέντο-βόμβα για χρηματοδότηση του ιδίου από τα μυστικά κονδύλια της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών».

Στην ανακοίνωσή του το κόμμα του Πάνου Καμμένου κάνει λόγο για αντίδραση πανικού και ενοχής του Ελεύθερου Τύπου και για βιομηχανία λάσπης κατά των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να μπει «σε διάλογο με πλαστογράφους».

Η Δικαιοσύνη, τονίζεται στην ανακοίνωση, «οφείλει εναντίον αυτών και των χαλκείων της τρόικας, να πράξει τάχιστα το καθήκον της για το κακούργημα της πλαστογραφίας μετά χρήσεως και της συκοφαντικής δυσφήμισης που συντελείται για άλλη μία φορά σε βάρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων». «Εκτός και αν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα η συμμετοχή δικαστών στα ψηφοδέλτια», επισημαίνεται με νόημα και διαμηνύεται πως «οι ψεύτες και οι συκοφάντες θα λογοδοτήσουν μετά τη σημερινή προσφυγή μας στη ποινική και αστική Δικαιοσύνη».

«Οι απατεώνες πλαστογράφοι που πληρώνονται από τούς κομμένους μισθούς και συντάξεις των Ελλήνων μέσω της χρηματοδότησης των κομμάτων και από τις εταιρείες δημοσίων σχέσεων τής τρόικας, αυτές του Χριστοφοράκου προστατεύονται;», διερωτάται σε ανάρτησή του facebook o κ. Καμμένος.

Νέα διάψευση από ΕΥΠ

Σε νέα διάψευση της καταγγελίας του Ελεύθερου Τύπου, προέβη τέλος, η ΕΥΠ η οποία σε ανακοίνωσή της διαψεύδει «για μια ακόμη φορά, με απόλυτο τρόπο, ότι ο κ. Βασίλης Χήτος έλαβε χρήματα» από την Υπηρεσία.

Επιπλέον τονίζεται και πάλι κατηγορηματικά ότι «η απόδειξη που αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος είναι καθ' ολοκληρία πλαστή και δόλια κατασκευασμένη», και πλέον υπογραμμίζεται, «το λόγο έχει η ελληνική δικαιοσύνη, τόσο για την πλαστή απόδειξη, όσο και για τη σημερινή δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας υπαλλήλου της υπηρεσίας».

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο διοικητής της ΕΥΠ κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για το θέμα http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2169828 .

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή