«Κρούση Ολυμπιακού σε Μαρτίνεθ»

Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012 12:03

A- A A+

Την περίπτωση του Ρομπέρτο Μσρτίνεθ φαίνεται να εξετάζουν πολύ «ζεστά» στον Ολυμπιακό όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Ερνέστο Βαλβέρδε στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου η πειραϊκή ομάδα φέρεται ήδη να έχει κάνει τη σχετική της προεργασία, όσον αφορά την υπόθεση του προπονητή της Γουϊγκαν και οι άνθρωποί της εκτιμούν ότι πληροί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές να συνεχίσει με επιτυχία το έργο του Βάσκου προπονητή.

Συγκεκριμένα, η «Mirror» σε σχετικό της δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει μια διερευνητική επαφή προς την πλευρά του προπονητή του συλλόγου της Premier League, ώστε να τον πείσουν να εργαστεί στη χώρα μας για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων», ενώ εκτιμά ότι σε περίπτωση που ο Ισπανός δεχτεί πρόταση, θα αφορά για δύο χρόνια με συμβόλαιο με μεγαλύτερες απολαβές σε σχέση με όσα λαμβάνει στην Αγγλία.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά το δημοσίευμα επισημαίνει ότι επίσης «δυνατό χαρτί» για τον Ολυμπιακό, σε περίπτωση πάντα που επιχειρήσει να έρθει σε συμφωνία με τον Μαρτίνεθ, είναι και η συμμετοχή του στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις