Ολυμπιακός: Αισιοδοξία για το Κύπελλο

Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012 13:38

A- A A+

Χαρακτηριστικά ο Γιάννης Φετφατζίδης σημείωσε, ότι σε παιχνίδια που κρίνονται τίτλοι, δεν μπορεί καμία ομάδα εξ αρχής να ισχυριστεί ότι έχει το προβάδισμα έναντι του αντιπάλου της . «Για μένα δεν υπάρχουν φαβορί σε τέτοιους αγώνες. Εμείς θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο», είπε.

Ανάλογες ήταν και οι δηλώσεις του Νταβίντ Φουστέρ. «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι ένας τελικός που έχει ιδιαιτερότητα. Σίγουρα το επίπεδο μας έχει πέσει από πλευράς ρυθμού. Εμείς όμως θέλουμε να κερδίσουμε το τρόπαιο και θα πάμε για τη νίκη», σχολίασε.

Την πίστη του, ότι θα γίνει ένα καλό ματς εξέφρασε ο Ιβάν Μαρκάνο. «Πιστεύω ότι θα δούμε έναν ωραίο αγώνα. Οι φίλαθλοί μας θα είναι περισσότεροι από τους αντιπάλους μας και αυτό θα είναι καλό για μας. Ελπίζω να απολαύσει ο κόσμος τον τελικό», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του, ακόμα και αν δεν αγωνιστεί -σε περίπτωση που ο Ερνέστο Βαλβέρδε επιλέξει τον Ρόι Κάρολ για την αρχική 11αδα- δήλωσε ο Μπάλαζ Μέγιερι. «Πρέπει να διαχειρίζεσαι τέτοιες καταστάσεις. Είναι θέμα του προπονητή. Εγώ θα προσπαθήσω να βοηθήσω ακόμα και από τον πάγκο. Είμαστε όλοι μαζί».

Στους εκπροσώπους του Τύπου μίλησε και ο Γιάννης Ποτουρίδης, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να μπει δυνατά από το πρώτο λεπτό.

«Για μας είναι ένας μεγάλος τελικός απέναντι σε μια καλή ομάδα. Θα πρέπει να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό χωρίς φόβο για να κερδίσουμε. Δεν υπάρχει φαβορί. Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη θα κερδίσει. Πρόκειται για δύο ομάδες που παίζουν ανοιχτά και επιθετικά ξαι φυσικά έχουν σαν στόχο το Κύπελλο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις