Φ. Γεννηματά: Κριτική στα κόμματα της Αριστεράς

Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012 16:11
UPD:18:42

Επίθεση στα κόμματα της Αριστεράς και τη ΝΔ έκανε η Φώφη Γεννηματά υποστηρίζοντας ότι η αλλαγή στην Ευρώπη θα έρθει από τους σοσιαλιστές.

A- A A+

Κριτική στα κόμματα της Αριστεράς άσκησε η Φώφη Γεννηματά υποστηρίζοντας ότι η αλλαγή στην Ευρώπη θα έρθει από τους σοσιαλιστές.

Χαιρετίζοτας τις δηλώσεις του Φρανσουά Ολάντ http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2170139 κάλεσε τις δυνάμεις της ελληνικής Αριστεράς να στηρίξουν το παράδειγμα της γαλλικής Αριστεράς.

ΠΑΣΟΚ

«Καλούμε τον κ. Κουβέλη να επιβεβαιώσει, στην πράξη, με καθαρό τρόπο, την ευρωπαϊκή παράδοση της ανανεωτικής αριστεράς», δήλωσε η Φ. Γεννηματά. Αναφερόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ότι οι ιδέες του ταυτίζονται σε πολλά σημεία με αυτές του κ. Καμμένου, ενώ κατηγόρησε το ΚΚΕ ότι χρησιμοποιεί ξεπερασμένα μοντέλα.

Τέλος, η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε επίθεση και εναντίον του Αντώνη Σαμαρά κατηγορώντας τον ότι «χαμήλωσε τα μάτια» απέναντι σε Μέρκελ και Σαρκοζί.

Ο δρόμος του Ολάντ μαζί με τις «ανανεωτικές» δυνάμεις της Γαλλίας τύπου ΣΥΡΙΖΑ και άλλων «αντιμνημονιακών» είναι ο δρόμος της σφαγής των εργατικών – λαϊκών δικαιωμάτων, όπως είναι και του ΠΑΣΟΚ μαζί με τη ΝΔ, απάντησε το ΚΚΕ στην εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ.

«Καλό θα ήταν το ΠΑΣΟΚ προτού κάνει υποδείξεις να διαβάσει το προεκλογικό πρόγραμμα του κ. Ολάντ, αλλά και το σύνολο των δηλώσεών του για την ασκούμενη πολιτική συνολικότερα στην Ευρώπη, προκειμένου να διαπιστώσει ότι δεν έχει καμία σχέση, τόσο με τα πεπραγμένα, όσο και με τις διακηρύξεις του ΠΑΣΟΚ. Δυστυχώς η σημερινή πολιτική του ΠΑΣΟΚ σε αυτά τα θέματα είναι εγγύτερα σε αυτή του κ. Σαρκοζί», σχολίασε η Δημοκρατική Αριστερά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή