Ντ. Μπακογιάννη: ΠΑΣΟΚ-ΝΔ αρνήθηκαν να συγκρουστούν με τους πελάτες τους

Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012 21:18

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη ανέφερε ότι θα έμπαινε σε κυβέρνηση υπό τον Αντώνη Σαμαρά ή τον Ευάγγελο Βενιζέλο, συμπληρώνοντας πως ο τόπος χρειάζεται ευρύτερες συμμαχίες.

A- A A+

Επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για την πολιτική που ακολουθήθηκε εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον ΑΝΤ1, σημειώνοντας πως δεν έγιναν ποτέ οι διαρθωτικές αλλαγές που απαιτούσαν τα μνημόνιο γιατί «ουσιαστικά αρνήθηκαν να συγκρουστούν με τους δικούς τους πελάτες».

Αυτό, πρόσθεσε, στοίχησε στον ιδιωτικό τομέα και τάχθηκε κατά της μείωσης μισθών, ενώ παράλληλα είπε «ναι» σε απολύσεις στο δημόσιο, όταν π.χ. πιάνονται με φακελάκι εφοριακοί.

Η κ. Μπακογιάννη επιτέθηκε και στον Πάνο Καμμένο, τονίζοντας πως «δεν έχει κανένας σε αυτή τη χώρα το μονοπώλιο πατριωτισμού» και πρόσθεσε: «Το ότι σήμερα δεν γίνεται οργανωμένος διάλογος μεταξύ των αρχηγών επιτρέπει στον καθένα να λέει ό,τι θέλει».

Τέλος, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας ανέφερε ότι θα έμπαινε σε κυβέρνηση υπό τον Αντώνη Σαμαρά ή τον Ευάγγελο Βενιζέλο, συμπληρώνοντας πως ο τόπος χρειάζεται μια Εθνική Ελλάδος, χρειάζεται ευρύτερες συμμαχίες.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή