Europa League: Δηλώσεις Μπιέλσα, Σα Πίντο

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012 03:21
UPD:11:54

Για λεπτομέρειες που έκριναν το ματς μίλησε ο Ρικάρντο Σα Πίντο.

A- A A+

Στην ωριμότητα που επέδειξαν οι παίκτες του απέδωσε ο Μαρσέλο Μπιέλσα την πρόκριση της Αθλέτικ στον τελικό του Europa League.

«Η προοπτική του τελικού μας κάνει όλους ευτυχισμένους. Το κλειδί ήταν η προσωπική απόδοση του κάθε παίκτη και η ωριμότητα που προήλθε από αυτά τα νέα παιδιά. Με σεβασμό στον τρόπο παιχνιδιού μας και αποφασιστικότητα φτάσαμε στο στόχο μας», είπε μεταξύ άλλων ο Αργεντινός προπονητής της Μπιλμπάο και κατέληξε: «Τα παιδιά άξιζαν τη νίκη-πρόκριση. Επίσης ήμουν διπλά ευχαριστημένος και για τους οπαδούς μας, που τους δώσαμε τόσο μεγάλη χαρά. Στο τέλος έδειξαν την ευγνωμοσύνη τους προς τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που κατέλαβαν. Ο Γιορέντε έκανε το καλύτερό του ματς από τότε που ήρθα εδώ, όπως και ο Γκόμες».

Ο τεχνικός της Σπόρτινγκ, Ρικάρντο Σα Πίντο, ήταν απογοητευμένος με τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός για την ομάδα του: «Είναι πολύ δύσκολο να χάνεις, όπως χάσαμε εμείς απόψε. Οι προσδοκίες μας ήταν να προκριθούμε στον τελικό και δουλέψαμε πολύ γι’ αυτό. Ήμασταν έξοχοι σε όλη τη διοργάνωση, με αρκετή ποιότητα, οργάνωση και πνεύμα νικητή για να φτάσουμε έως το τέλος. Δυσκολευτήκαμε πολύ με τις σέντρες από τους παίκτες της Αθλέτικ. Παρ’ όλα αυτά θεωρώ ότι κάναμε περήφανους όλους στο σύλλογο και ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για όλη την παρουσία τους στη διοργάνωση.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις