ΠΑΟΚ: Αιχμές Βρύζα για την διοίκηση Ζαγοράκη

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012 15:07
UPD:15:53

A- A A+

Σε απολογιστική συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο πρόεδρος του «Δικεφάλου» του Βορρά ξεκαθάρισε ότι δεν μέμφεται κανέναν και πως η προηγούμενη διοίκηση σε κάποιους τομείς ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη, σε άλλους, όμως, δεν έκανε καθόλου καλό προγραμματισμό.

«Κάθε τέσσερα με πέντε χρόνια έχουμε αυτοκαταστροφικές τάσεις. Δύο είναι οι λόγοι που υπάρχει τώρα αυτό. Υπήρχαν τομείς που δεν οργανώθηκαν όπως έπρεπε την τελευταία τετραετία, επαναλαμβάνω, όμως, ότι έγινε πολύ σοβαρή δουλειά. Υπήρχαν κομμάτια, πάντως, όπως το εμπορικό που δεν οργανώθηκαν όπως έπρεπε και δεν υπήρχε στρατηγική για μεγάλες επενδύσεις όπως το αθλητικό κέντρο», εξήγησε στην αρχική του τοποθέτηση, για να προσθέσει:

«Ολα αυτά σε συνδυασμό με την οικονομική συγκυρία, την αύξηση της φορολογίας και το fair play μας έφεραν σε αυτή την θέση. Ο ΠΑΟΚ θυσίασε παίκτες για να πληρώσει τις υποχρεώσεις του μέχρι τις 31/12. Αυτό επιβάλλει, όμως, το fair play. Σε αυτό το κομμάτι θα πρέπει να δώσουμε την μάχη μας μέχρι 30/6. Ο κόσμος έχει βαρεθεί να ακούει για στήριξη. Εγώ πρέπει να του μιλήσω αληθινά. Πλέον υπάρχουν δύο δρόμοι. Της συσπείρωσης και της απαξίωσης. Εγώ δηλώνω στρατιώτης του ΠΑΟΚ και αυτή την μάχη θα τη δώσω».

Σχετικά με το πώς μπορεί ο ΠΑΟΚ να εξασφαλίσει την αδειοδότησή του, είπε: «Οι δρόμοι είναι είτε από χορηγίες, είτε από επενδυτές, είτε από εισιτήρια. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε όλες

Για τα παγωμένα χρέη του συλλόγου, τόνισε: «Έγιναν ενέργειες, πολύ σημαντικά ραντεβού. Αν λυθεί αυτό το θέμα θα ανοίξει ο δρόμος και για την επένδυση. Κάθε άνθρωπος είναι δύσκολο να έρθει στον ΠΑΟΚ με τα παγωμένα χρέη. Προσπάθησα να το λύσω αυτό, προεκλογικά ήταν πολύ δύσκολο να γίνει. Υπάρχει επαγρύπνηση, έχουμε πάρει διαβεβαίωση για νέο φορολογικό νόμο, περιμένουμε να δούμε και αυτόν και ανάλογα να πράξουμε».

Ακόμα, για το θέμα των επενδυτών: «Αυτή την στιγμή είμαστε με νερά μέσα στο σπίτι μας. Πρέπει να βγάλεις τα νερά. Ο επενδυτής είναι μια λύση και γι' αυτό γίνονται οι επαφές».

Επίσης, σε ερώτηση που του έγινε για το αν θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας, ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν τον ενδιαφέρει.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις