Α1 Μπάσκετ: Κολοσσός... απέναντι στον Παναθηναϊκό

Σάββατο, 28 Απριλίου 2012 18:47
A- A A+

Εξαιρετικός ήταν ο Κολοσσός στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, με τους «πράσινους» να παίζουν...υποφερτό μπάσκετ μόνο στην 3η περίοδο, όταν και κάλυψαν τη διαφορά των 9 πόντων που βρίσκονταν πίσω στο σκορ. Οι γηπεδούχοι με καταπληκτική άμυνα περιόρισαν τον Παναθηναϊκό και είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς πέρασε τους 60 πόντους περίπου 3.5 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα.

Νωρίτερα, περίπου στο 35ο λεπτό το «τριφύλλι» με δύο βολές του Γιασικεβίτσιους πήρε προβάδισμα τριών πόντων (56-59), αλλά γρήγορα η ομάδα του Βασίλη Φραγκιά προηγήθηκε ξανά με 62-61. Ο Γιασικεβίτσιους με δίποντο έβαλε ξανά μπροστά στον Παναθηναϊκό (63-62), ενώ με καλάθι και φάουλ του Βουγιούκα οι «πράσινοι» ξέφυγαν με +4 (66-62). Το ματς δεν είχε τελειώσει, καθώς ήταν η σειρά του Κολοσσού να κάνει σερί 5-0 και να προηγηθεί με 67-66, ένα λεπτό πριν το τέλος. Ο Χάνσεν με τρίποντο, 31 δεύτερα πριν τη λήξη έδωσε την χαριστική βολή στον Παναθηναϊκό.

Την ερχόμενη Δευτέρα (30/04), οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης θέλουν τη νίκη για να κάνουν το 3-1 και να προκριθούν στους τελικούς, ενώ σε περίπτωση που επικρατήσουν οι Ροδίτες θα ισοφαρίσουν σε 2-2 και οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους σε πέμπτο και τελευταίο ματς που θα διεξαχθεί στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις