Μαρινάκης: Γιορτή για το ποδόσφαιρο ο τελικός

Κυριακή, 29 Απριλίου 2012 00:30
UPD:02:25
A- A A+

«Ήταν γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καταφέραμε να κάνουμε γιορτή τον τελικό, χιλιάδες κόσμος παρακολούθησαν το ματς, είδα οικογένειες, παρέες, όπως πρέπει να γίνεται κάθε φορά, να συνεχιστεί τα επόμενα χρόνια. Το παιχνίδι είχε διακυμάνσεις, είχε τρία γκολ, παίξαμε παράταση, το ευχαριστήθηκε ο κόσμος», δήλωσε.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στον Ερνέστο Βαλβέρδε, για τον οποίον ο τελικός ήταν το τελευταίο επίσημο παιχνίδι που κάθισε στον πάγκο του συλλόγου.

«Ευχαρίστησα τον Ερνέστο για τις επιτυχίες, αλλά και την ανθρώπινη σχέση που είχαμε και θα μείνει για τα χρόνια που έρχονται. Πολύ καλός προπονητής και άνθρωπος, τίμιος και πιστεύω πως θα ξανασυναντηθούμε», είπε.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ατρομήτου. Γιώργος Σπανός, δήλωσε πικραμένος για το γεγονός πως η ομάδα του έχασε στο τέλος το κύπελλο.

«Ο Ατρόμητος έκανε μια μεγάλη προσπάθεια και γι' αυτό είμαστε περήφανοι. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο! Είναι πικρό το φινάλε όταν χάνεις στο 119' την ευκαιρία να διεκδικήσεις το τρόπαιο στα πέναλτι! Ο Ατρόμητος είναι σε μια φάση ανάπτυξης και προχωράμε δυνατά παρακάτω».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις