Καθησυχάζει ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης για τα κέντρα λαθρομεταναστών

Κυριακή, 29 Απριλίου 2012 17:48
UPD:18:50
A- A A+

«Σέβομαι απόλυτα τις αγωνίες και τους φόβους των τοπικών κοινωνιών, είμαι βέβαιος, όμως, ότι θα καταλαγιάσουν μόλις ζήσουν στην πράξη τη λειτουργία των Κέντρων Κλειστής Φιλοξενίας και δουν ότι η εγκληματικότητα περιορίζεται και οι συμμορίες δεν έχουν πια έδαφος να κινηθούν» δηλώνει μέσω Facebook ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του πρώτου κέντρου στην Αμυγδαλέζα Αττικής, ο κ. Χρυσοχοΐδης προσθέτει: «Δεν θα κάνουμε τη χάρη αυτών που θέλουν μια Πολιτεία άπραγη, γυμνή και ανοχύρωτη, για να λεηλατούν σε βάρος της. Τηρούμε τη νομιμότητα, εφαρμόζουμε ευρωπαϊκές λύσεις, προστατεύουμε τα συμφέροντα της κοινωνίας αλλά και τα δικαιώματα των ίδιων των παράνομων μεταναστών. Η Ελλάδα διαθέτει συντεταγμένη Πολιτεία με υποδομές και πολιτικές, δεν είναι ξέφραγο αμπέλι».

Προσθέτει ακόμη πως «το μεγαλύτερο μάθημα που διδασκόμαστε από την σημερινή ανθρωπιστική κρίση στο κέντρο της Αθήνας είναι ότι η διακυβέρνηση χωρίς πολιτικό κόστος -προσπαθώντας δηλαδή να ξεγελάσεις τον κόσμο και να αγνοήσεις τα προβλήματα κρατώντας τους πάντες ευχαριστημένους- στέλνει τον λογαριασμό στο μέλλον και μάλιστα με τόκο».

Μέσω twitter αναφέρει ακόμη πως «με την Αμυγδαλέζα αποδεικνύουμε ότι μια κυβέρνηση μπορεί και πρέπει να λειτουργεί ακόμη και λίγες μέρες πριν τις εκλογές».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή