Στην πλατεία Κοτζιά η συγκέντρωση ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ την Πρωτομαγιά

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012 12:22
UPD:17:38

Συγκεντρώσεις με κεντρικό σύνθημα «Κανείς μόνος του, όλοι μαζί μπορούμε» θα πραγματοποιηθούν αύριο Πρωτομαγιά σε όλη τη χώρα (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Συγκεντρώσεις με κεντρικό σύνθημα «Κανείς μόνος του, όλοι μαζί μπορούμε» θα πραγματοποιηθούν αύριο Πρωτομαγιά σε όλη τη χώρα.

Η κεντρική συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ έχει προγραμματιστεί για τις 10 το πρωί στην πλατεία Κοτζιά ενώ, την ίδια ώρα, το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στο εργοστάσιο της Ελληνικής Χαλυβουργίας.

Στις ανακοινώσεις τους, τα συνδικάτα ζητούν από τις πολιτικές δυνάμεις να δεσμευτούν για αλλαγή πολιτικής προς όφελος των εργαζομένων και του λαού, τονίζοντας ότι «η φετινή πρωτομαγιάτικη απεργία και οι συγκεντρώσεις αποκτούν ιδιαίτερα αγωνιστικά χαρακτηριστικά, μετά τα συνεχή σκληρά, άδικα, αντικοινωνικά και νεοφιλελεύθερα μέτρα που έχουν επιβληθεί από τρόικα και κυβέρνηση».

Από την πλευρά του, το ΠΑΜΕ αναφέρει ότι «οι εργαζόμενοι στην Ελληνική Χαλυβουργία, που βρίσκονται σε απεργία πάνω από έξι μήνες, δείχνουν το δρόμο» και ζητά να υπάρξουν «πολλές Χαλυβουργίες».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή