Ευ. Βενιζέλος: Καλώς δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες των οροθετικών ιερόδουλων

Τετάρτη, 02 Μαΐου 2012 15:35

Υπεραμύνθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος της απόφασης δημοσιοποίησης των φωτογραφιών των οροθετικών ιερόδουλων, τονίζοντας πως πρέπει να «σέβεσαι τα συνταγματικά και θεμελιώδη δικαιώματα όλων, γιατί δικαιώματα έχει και αυτός που μπορεί να έχει μολυνθεί και να μην το ξέρει».

A- A A+

Υπεραμύνθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος της απόφασης δημοσιοποίησης των φωτογραφιών των οροθετικών ιερόδουλων. Στη διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε σχολίασε ότι πρέπει να «σέβεσαι τα συνταγματικά και θεμελιώδη δικαιώματα όλων, γιατί δικαιώματα έχει και αυτός που μπορεί να έχει μολυνθεί και να μην το ξέρει». «Εχει δικαίωμα στην πληροφόρηση και στην προστασία της υγείας», πρόσθεσε.

«Δεν μπορείς να δίνεις προφανώς την εικόνα ενός προσώπου που συλλαμβάνεται ή που πάσχει από AIDS, παρά μόνο όταν υπάρχει υπέρτερο αγαθό το οποίο θίγεται, αγαθό δημόσιας υγείας», τόνισε ο κ. Βενιζέλος.

«Αρα», συνέχισε, «όταν υπάρχει κίνδυνος να έχουν μολυνθεί εκατοντάδες χιλιάδες νέοι άνθρωποι είσαι υποχρεωμένος να τους προτρεψεις να πάνε να κάνουν μια εξέταση».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή