Βόλεϊ: Η ΕΣΑΠ θέλει τελικό στις 14 Μαΐου

Τετάρτη, 02 Μαΐου 2012 18:54
A- A A+

Αυτό ανέφερε ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, Παντελής Ταρνατόρος, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε επί τούτω η Ένωση. Ο κ. Ταρνατόρος παρέθεσε το χρονικό των γεγονότων που οδήγησαν στην αναβολή της αναμέτρησης και οδήγησαν το άθλημα του βόλεϊ σε μια από τις «μελανότερες» στιγμές του, επιρρίπτοντας τις ευθύνες για την αναβολή του αγώνα στον γηπεδούχο Ηρακλή και την αστυνομία.

«Στις 14 Μαΐου θα γίνει ο τελικός ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Φοίνικα Σύρου. Από εκεί και πέρα, όποιος κατέβει, κατέβηκε. Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει ως ΕΣΑΠ. Όποιος δεν κατέβει στον αγώνα, μηδενίζεται στο φετινό πρωτάθλημα και αφαίρεση τριών βαθμών για το επόμενο.

Επίσης, θα τεθεί ζήτημα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά Κύπελλα», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, απειλώντας εμμέσως το Φοίνικα Σύρου που μέσω ανακοίνωσης είχε αφήσει να εννοηθεί ότι προτίθεται να αποσυρθεί. Επίσης, ο κ. Ταρνατόρος ισχυρίστηκε ότι απειλείται, αφού όπως ανέφερε «εδώ και ενάμιση μήνα είμαι δέκτης υβριστικών και απειλητικών ανώνυμων μηνυμάτων από ανθρώπους του Ηρακλή, κάτι για το οποίο έχω ενημερώσει».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις