Σούπερ Λίγκα: Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 1-1

Τετάρτη, 02 Μαΐου 2012 19:44
UPD:03/05/2012 09:05

Ξεκίνημα με «στραβοπάτημα» για τον Παναθηναϊκό στον πρώτο μόλις αγώνα του στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, καθώς οι «πράσινοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι του Ατρόμητου στο ΟΑΚΑ με 1-1.

A- A A+

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μάλιστα στο σκορ με τέρμα του Πίτου Γκαρσία στο 4ο λεπτό, ενώ για τον Παναθηναϊκό ισοφάρισε ο Τοτσέ στο 55΄.

Αίφνης, τα πλέι οφ απέκτησαν ενδιαφέρον αφού η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν κατόρθωσε να υπερασπιστεί και να αυξήσει τη (σημαντική) διαφορά των τεσσάρων βαθμών, με την οποία εισήλθε στη διαδικασία. Αν στον αγώνα που ακολουθεί, στην Τούμπα, ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ κατακτήσουν το τρίποντο, θα μειώσουν αμέσως τη διαφορά τους από τον Παναθηναϊκό στους δύο βαθμούς, αποκτώντας ισχυρό κίνητρο για την επίπονη συνέχεια.

Ο Ατρόμητος αιφνιδίασε μόλις στο 4ο λεπτό, όταν στη σέντρα του Μπρίτο η άμυνα των γηπεδούχων ολιγώρησε και ο Πίτου Γκαρσία έκανε εύκολα το 0-1. Οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν υποτονικοί και ασύνδετοι στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, αλλά είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όταν στο 25ο λεπτό ο Κλέιτον, μόνος απέναντι στην αντίπαλη εστία, σούταρε άουτ.

Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός κινδύνεψε να δεχθεί και δεύτερο γκολ, όταν στο 49΄ ο Καραμάνος με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Καρνέζη. Ο Φερέιρα διέγνωσε τον κίνδυνο μιας απρόσμενης ήττας και προχώρησε σε διορθωτικές αλλαγές, στέλνοντας στο γήπεδο τους Νίνη, Καραγκούνη και Κουΐνσι. Η κατάσταση βελτιώθηκε, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν και τελικά ισοφάρισαν με τον Τοτσέ στο 55΄. Η μετέπειτα υπεροχή τους όμως, απέναντι σε έναν κατάκοπο αντίπαλο, δεν έμελλε να μετουσιωθεί στο νικητήριο τέρμα. Η απροσεξία στην τελική προσπάθεια και ο σταθερός Ιτάνζ συνέβαλαν στη διατήρηση του 1-1, που έδωσε στον Ατρόμητο τον πρώτο βαθμό στα πλέι οφ και έφερε τον Παναθηναϊκό στους 5.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις