Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2001 07:01
A- A A+

Νεφώσεις με τοπικές βροχές προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) στο Ιόνιο και την ηπειρωτική Ελλάδα. Βαθμιαία οι βροχές στα δυτικά θα ενταθούν και θα σημειωθούν καταιγίδες, που τοπικά είναι πιθανό να είναι ισχυρές. Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Βόρειας και της Κεντρικής Ελλάδας. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που αργότερα θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιο-ανατολικοί μέτριοι, στα υπολοιπα βορειο-ανατολικοί ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και βαθμιαία στο Αιγαίο θυελλώδεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 6 έως 17 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 11 έως 21 βαθμούς και στα νησιά από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές προβλέπεται για την Αττική. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειο-ανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί που βαθμιαία θα γίνουν πολύ ισχυροί και στα ανατολικά θυελλώδεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά διαστήματα προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειο-ανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και η θερμοκρασια θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή