Ευ. Βενιζέλος: Τώρα αποφασίζουν οι πολίτες

Πέμπτη, 03 Μαΐου 2012 08:48
UPD:09:02

«Τώρα αποφασίζουν οι πολίτες, από Πέμπτη πρωί μέχρι την Κυριακή παίζεται το παιχνίδι», εκτίμησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος, χαρακτηρίζοντας ασφαλή λύση την πρωτιά του κόμματός του στις εκλογές.

A- A A+

«Τώρα αποφασίζουν οι πολίτες, από Πέμπτη πρωί μέχρι την Κυριακή παίζεται το παιχνίδι», εκτίμησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, χαρακτηρίζοντας ασφαλή λύση την πρωτιά του κόμματός του στις εκλογές.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε ότι ο στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι πιο εφικτός από αυτόν της ΝΔ για αυτοδυναμία, ενώ προέβλεψε ότι οι συμπεριφορές όλων των κομμάτων θα είναι πολύ διαφορετικές, αν το ΠΑΣΟΚ αναδειχθεί πρώτο κόμμα στις εκλογές.

Επιτέθηκε εκ νέου τόσο στη ΝΔ όσο και στο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον κ. Σαμαρά ότι διεκδικεί την ψήφο «σιωπηλός και κρυπτόμενος» και χαρακτηρίζοντας το ΣΥΡΙΖΑ «διχασμένο κόμμα», καθώς, όπως είπε, εμφανίζεται ως φιλοευρωπαϊκό κόμμα, αλλά αυτά που λέει είναι απολύτως ανέφικτα εντός Ευρώπης.

Δεσμεύθηκε και πάλι ότι τον Ιούνιο δεν θα τεθεί θέμα μείωσης 13ου και 14ου μισθού αλλά και κατώτατου μισθού, καθώς και ότι δεν θα υπάρξει αύξηση της φορολογίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή