Μακελειό στην Αριζόνα με πέντε νεκρούς

Πέμπτη, 03 Μαΐου 2012 13:29
UPD:04/05/2012 00:07

A- A A+

Ένας ένοπλος, ο οποίος σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης ήταν επικεφαλής παραστρατιωτικής ομάδας και διαβόητος νεοναζί, πυροβόλησε και σκότωσε την Τετάρτη στην Αριζόνα τέσσερα άτομα -ανάμεσά τους και ένα νήπιο- και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα σε σπίτι στο Τζίλμπερτ, προάστιο του Φοίνιξ. Η εφημερίδα Arizona Republic, επικαλούμενη ανώνυμες αστυνομικές πηγές, ανέφερε ότι ο δράστης είναι ο Jason JT Ready, διαβόητος νεοναζί, ο οποίος ίδρυσε την Αμερικανική Συνοριακή Φρουρά, μια παραστρατιωτική οργάνωση η οποία αναζητεί εμπόρους ναρκωτικών κοντά στα σύνορα με το Μεξικό.

Το νεότερο από τα θύματά του ήταν ένα κοριτσάκι ηλικίας ενός με δύο ετών, το οποίο εξέπνευσε όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σκοτώθηκαν επίσης ενας άνδρας και δύο γυναίκες. Από το σημείο του μακελειού η αστυνομία συνέλεξε δύο πιστόλια και ένα κυνηγητικό όπλο.

Η αστυνομία θεωρεί ότι ο δράστης σκότωσε τη φίλη του, την κόρη της, τον σύντροφο της τελευταίας και το μικρό κοριτσάκι τους και αμέσως μετά έστρεψε το όπλο του στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή