ΠΑΣΟΚ: Προσπαθούν να δημιουργήσουν το «κόμμα της δραχμής»

Δ.Παπαδημούλης: Η συκοφαντική επίθεση μας δυναμώνει
Πέμπτη, 03 Μαΐου 2012 14:52
UPD:15:26

Τη στάση τόσο του Αλέξη Τσίπρα, όσο και του Αντώνη Σαμαρά καυτηριάζει σε δήλωσή της τρεις μέρες πριν την αναμέτρηση της 6ης Μαΐου η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Φ. Γεννηματά, υπενθυμίζοντας ότι την Κυριακή οι πολίτες θα κρίνουν τη μοίρα της Ελλάδας για την επόμενη εικοσαετία.

A- A A+

Τη στάση τόσο του Αλέξη Τσίπρα, όσο και του Αντώνη Σαμαρά καυτηριάζει σε δήλωσή της τρεις μέρες πριν την αναμέτρηση της 6ης Μαΐου η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Φ. Γεννηματά, υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα ότι την Κυριακή οι πολίτες θα κρίνουν τη μοίρα της Ελλάδας για την επόμενη εικοσαετία.

«Δεν πρέπει να αφήσουμε να κυριαρχήσει ο λαϊκισμός και η δημαγωγία. Κάποιοι συνεχίζουν στον ίδιο καταστροφικό δρόμο. Με πρωταγωνιστή τον κ. Τσίπρα, μας καλούν να παίξουμε σε μια ζαριά όλα όσα με πόνο και κόπο κατέκτησε ο Ελληνικός λαός το τελευταίο διάστημα. Προσπαθούν να δημιουργήσουν το "κόμμα της δραχμής", παίζοντας με αυτό τον τρόπο το παιχνίδι των κερδοσκόπων. Επικαλούνται την Αριστερά, αλλά δεν έχουν το ήθος της. Δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να οδηγήσουν την Ελλάδα σε απομόνωση, έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη», παρατήρησε η κ. Γεννηματά και στη συνέχεια επετέθη στον πρόεδρο της ΝΔ λέγοντας:

Φ. Γεννηματά: Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ

Φ. Γεννηματά: Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ

«Από την άλλη μεριά, ο κ. Σαμαράς επιμένει να ικανοποιήσουμε την προσωπική του ματαιοδοξία να γίνει πρωθυπουργός. Διεκδικεί την ψήφο του Ελληνικού λαού, δηλώνοντας απών από τον τηλεοπτικό διάλογο, χωρίς στην πραγματικότητα να δίνει συνεντεύξεις, χωρίς να δίνει απαντήσεις στις αγωνίες της ελληνικής κοινωνίας».

«Απέναντι στους εκφραστές της ανευθυνότητας και του πολιτικού κυνισμού, απέναντι στα ψέματα που οδηγούν την Ελλάδα στην πτώχευση, τους Έλληνες στη φτώχεια, την πατρίδα μας στη δραχμή», κατέληξε στη δήλωσή της η κ. Γεννηματά, «το ΠΑΣΟΚ διεκδικεί την πρώτη θέση, για να πετύχει τον εθνικό συναγερμό και τη συνεργασία όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων της ευθύνης, της αλληλεγγύης, της ανάπτυξης».

Η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε εξάλλου από τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ να δώσει δυναμικό παρών στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κινήματος αύριο στο Σύνταγμα. «Ήρθε η ώρα», τόνισε, «οι άνθρωποι που έχουν στηρίξει το ΠΑΣΟΚ όλα τα προηγούμενα χρόνια, να δώσουν δυναμικά το "παρών" την Παρασκευή το βράδυ στο Σύνταγμα και να στείλουν μήνυμα υπερηφάνειας και αποφασιστικότητας».

«Θα κρατήσουμε ψηλά τη σημαία, έχουμε μνήμη και κρίση, έχουμε ενθουσιασμό και θέληση, θα σταθούμε όρθιοι, είναι ώρα ιστορικής ευθύνης, θα κάνουμε το χρέος μας, θα στείλουμε το μήνυμα της νίκης για την "αυτοδύναμη Ελλάδα"», κατέληξε η κ. Γεννηματά.

Σε συζήτηση, τέλος, που είχε με δημοσιογράφους, η κ. Γεννηματά παρατήρησε πως η ΝΔ δεν μπορεί να επικαλείται κατά περίπτωση τον υποψήφιο πρόεδρο της Γαλλίας Φ. Ολάντ.

«Βγήκε και είπε το τι παρέλαβε η χώρα, η ΝΔ κατεβαίνει στις εκλογές, χωρίς να πει ούτε μια λέξη και μας λένε σήμερα ότι θα στηρίξουν τον Ολάντ. Δεν κατάφεραν να αρθρώσουν ούτε μια λέξη στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, δεν είπαν ποτέ τίποτα, δεν μπόρεσαν να επηρεάσουν τις εξελίξεις και τώρα λένε ότι θα στηρίξουν τον Ολάντ, αλλά όταν ο Ολάντ στηρίζει το ΠΑΣΟΚ και τη διακυβέρνησή του, διστάζουν να πουν», σχολίασε η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

Δ.Παπαδημούλης: Ελπίδα μας ο φόβος τους

Η κινδυνολογία για δραχμή και χάος από το δίδυμο ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και η συκοφαντική επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, μας δυναμώνει, ελπίδα μας ο φόβος τους, ήταν σχόλιο του Δημήτρη Παπαδημούλη, για τα πυρά που δέχεται ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή