Ανανέωσε ως το 2015 με την Μπάγερν ο Ρόμπεν

Πέμπτη, 03 Μαΐου 2012 18:33

Η (διετής) ανανέωση του συμβολαίου του πέρασε πάντως από «σαράντα κύματα», αφού κάποια στιγμή ο Ολλανδός άσος σκέφτηκε ακόμη και τη φυγή, θεωρώντας ότι ο σύλλογος δεν του παρείχε επαρκή κάλυψη στη γνωστή διαμάχη με τον Φρανκ Ριμπερί.

A- A A+

Η (διετής) ανανέωση του συμβολαίου του πέρασε πάντως από «σαράντα κύματα», αφού κάποια στιγμή ο Ολλανδός άσος σκέφτηκε ακόμη και τη φυγή, θεωρώντας ότι ο σύλλογος δεν του παρείχε επαρκή κάλυψη στη γνωστή διαμάχη με τον Φρανκ Ριμπερί. Τέλος καλό όλα καλά όμως και όπως δήλωσε ο ίδιος στην ιστοσελίδα της φιναλίστ του τσάμπιονς λιγκ «η Μπάγερν είναι για μένα σαν οικογένεια. Δύο από τα τρία παιδιά μου έχουν γεννηθεί στο Μόναχο. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πιστεύω πως στο μέλλον θα έρθουν ακόμη περισσότερες επιτυχίες».

Το ίδιο ικανοποιημένος εμφανίστηκε και ο πρόεδρος της Μπάγερν, Καρλ - Χάιντς Ρουμενίγκε. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανανεώσαμε τη συνεργασία μας κατά δύο χρόνια, με τον Ρόμπεν. Ο Aριεν είναι ένας σημαντικός παίκτης για την Μπάγερν και παράλληλα μία εγγύηση για ένα πιο πετυχημένο μέλλον», δήλωσε ο «Κάλε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις