WRC: Δεν οδηγεί ξανά για την Ford ο Σορντό

Πέμπτη, 03 Μαΐου 2012 18:34

A- A A+

Ο Ισπανός είχε αντικαταστήσει τον Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα στο ράλι της Αργεντινής αφού ο Φινλανδός δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει λόγω τραυματισμού.

Ο Σορντό δεν τα πήγε κι άσχημα στον αγώνα και κρατούσε μέχρι την τελευταία ειδική την τρίτη θέση στο πόντιουμ, διασώζοντας την τιμή της Ford. Ηταν όμως άτυχος καθώς εγκατέλειψε λίγο πριν το τέλος της ΕΔ. Ετσι η πρώτη παρουσία στην Ford δεν συνδυάστηκε με μία θέση στο βάθρο των νικητών, τη στιγμή μάλιστα που ο έτερος οδηγός της ομάδας, Πέτερ Σόλμπεργκ είχε εγκαταλείψει αρκετά νωρίς.

Μετά τη θετική εμφάνιση του Ισπανού οδηγού στην Αργεντινή, «φούντωσαν» οι φήμες που τον ήθελαν να ξαναοδηγεί για λογαριασμό της Ford σε επιλεγμένους ασφάλτινους αγώνες. Κάτι τέτοιο όμως απορρίφθηκε κατηγορηματικά από τον επικεφαλής της Μάλκολμ Γουΐλσον.

«Ο Ντάνι οδήγησε υπέροχα για εμάς στην Αργεντινή και σίγουρα είμαι πολύ λυπημένοι για εκείνον που εγκατέλειψε λίγο πριν τον τερματισμό. Αυτή ήταν μία και μοναδική εμφάνιση. Δεν έχουμε κάποια σχέδια επιστροφής του Ντάνι στην ομάδα ξανά μέσα στην χρονιά.

Ο Γιάρι-Μάτι είναι ο επίσημος οδηγός μας για αυτή την χρονιά, επομένως δεν μπορούμε να τον αλλάξουμε, και ο Πέτερ είναι ο έτερος οδηγός. Γιατί να αλλάξουμε κάποιον από τους δύο; Δεν το θέλουμε και δεν πρόκειται να γίνει».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις