Ολυμπιακός: Μαρινάκης επί παντός του επιστητού

Πέμπτη, 03 Μαΐου 2012 21:29
UPD:08/08/2012 13:11

Μια εφ΄ όλης της ύλης συζήτηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, είχαν την ευκαιρία να κάνουν οι ρεπόρτερ της πειραϊκής ομάδας, στο γεύμα που τους παρέθεσε ο ιδιοκτήτης των «ερυθρόλευκων».

A- A A+

Ο νέος προπονητής, οι μεταγραφές, ο διάδοχός του στην προεδρία, το μπάτζετ και όλα όσα θα ήθελε να ρωτήσει και να μάθει ένας δημοσιογράφος τέθηκαν επί… τράπεζας, με τον κ. Μαρινάκη να «φωτογραφίζει» σε αρκετές περιπτώσεις τις προθέσεις του. Για το θέμα του νέου τεχνικού αποκάλυψε ότι «βλέπουμε όλες τις περιπτώσεις, και σε Ισπανία και σε Πορτογαλία και σε Γαλλία και σε Γερμανία και σε Αγγλία. Κοιτάζουμε τα δυνατά πρωταθλήματα. Για Έλληνα προπονητή δεν το βλέπω αυτή τη στιγμή. Μακάρι στο μέλλον να μπορεί να ανταποκριθεί ένας Έλληνας κόουτς στις ανάγκες ενός κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός».

Ο κ. Μαρινάκης δεν έκρυψε την εκτίμησή του για τον Πορτογάλο μέσο Μασάδο, λέγοντας ότι «είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Μου αρέσει αρκετά. Είναι πολυτέλεια για το ελληνικό πρωτάθλημα αυτός ο ποδοσφαιριστής αλλά είναι ένας από τους παίκτες που παρακολουθούμε». Για τους δανεικούς αποκάλυψε ότι οι Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Καζίμ και κατά πάσα πιθανότητα και ο Μακούν, θα φύγουν, ενώ θα επιστρέψουν οι Μήτρογλου, Τάτος, Ζαραδούκας. Ως προς το θέμα των ανανεώσεων, αναμένεται η απάντηση του Μέλμπεργκ στην πρόταση που του έχει γίνει, ενώ «οι Μοντέστο, Ιμπαγάσα και Πάντελιτς είναι παίκτες που έχουν βοηθήσει τον Ολυμπιακό σε πολλά επίπεδα και αυτό θα εκτιμηθεί».

Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» επανέλαβε ότι αν δεν αλλάξει ο αθλητικός νόμος δεν έχει άλλη επιλογή από το να απαρνηθεί την προεδρία: «Αν δεν αλλάξει ο νόμος θα φύγω. Είναι νόμος-τερατούργημα και φτιάχτηκε από ανθρώπους που δεν αγαπούν το ποδόσφαιρο». Όσο για τον αντικαταστάτη του σε αυτή την περίπτωση, δεν θα είναι άλλος από τον Γιάννη Βρέντζο («δικό μας άνθρωπο θα βάλουμε, ξένο θα πάρουμε;»). Ο κ. Μαρινάκης ρωτήθηκε και για τα τεκταινόμενα στον Παναθηναϊκό. «Μακάρι να πετύχει η πρωτοβουλία του Αλαφούζου για τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε έναν δυνατό Παναθηναϊκό» απάντησε, ενώ διέψευσε τις πληροφορίες που τον θέλουν να συνδέεται με διάφορα ΜΜΕ, διευκρινίζοντας ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο δημιουργίας ραδιόφωνου και τηλεόρασης του Ολυμπιακού: «Είναι κάτι που το σκεφτόμαστε αλλά δεν είναι εύκολο να γίνει σε τέτοιες εποχές. Θα θέλαμε όμως να υπάρχει ένα ραδιόφωνο και μία τηλεόραση όπου θα εκθέτουμε τις δικές μας θέσεις ή να βρούμε κάπου χρόνο και χώρο για να παρουσιάζουμε τις απόψεις μας. Για τα υπόλοιπα δεν υπάρχει τίποτα, δεν ισχύει κάτι απ' όσα γράφουν για μένα και διάφορα ΜΜΕ».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις