Π. Καμμένος: «Ξημερώνει μια νέα ημέρα για τη Ελλάδα»

Κυριακή, 06 Μαΐου 2012 15:54
UPD:20:38

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, από ένα κίνημα πολιτών, που γεννήθηκε πριν δυο μήνες, μετατράπηκε σ' ένα τυφώνα, που σαρώνει τη μεταπολίτευση, που κατακρημνίζει τα κόμματα - υπηρέτες των διεθνών τοκογλύφων. Ξημερώνει μια νέα ημέρα για τη Ελλάδα, για τους Ανεξάρτητους Έλληνες» δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος.

A- A A+

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, από ένα κίνημα πολιτών, που γεννήθηκε πριν δυο μήνες, μετατράπηκε σ' ένα τυφώνα, που σαρώνει τη μεταπολίτευση, που κατακρημνίζει τα κόμματα - υπηρέτες των διεθνών τοκογλύφων. Ξημερώνει μια νέα ημέρα για τη Ελλάδα, για τους Ανεξάρτητους Έλληνες» δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, εξερχόμενος από το 300ο εκλογικό τμήμα στη Σαμοθράκη, όπου μετέβη για να ψηφίσει.

Ο κ. Καμμένος, δικαιολογώντας την απόφασή του να ηγηθεί του ψηφοδελτίου στον Έβρο, τόνισε: «Επιλέξαμε, σαν πρόεδρος να είμαι υποψήφιος στη Θράκη, για να δείξουμε την ιδιαίτερη σημασία που έχει η προστασία της εθνικής κυριαρχίας και ψηφίζω στη Σαμοθράκη για να δείξουμε την ιδιαίτερη σημασία της νησιωτικότητας. Από σήμερα παίρνουμε πίσω την Ελλάδα μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή