Υπερήφανος για τους αθλητές του ο Ομπράντοβιτς

Eτοιμάζει εκπλήξεις στην ΤΣΣΚΑ
Δευτέρα, 07 Μαΐου 2012 21:08

O Σέρβος τεχνικός δήλωσε τυχερός που στη διάρκεια της καριέρας του εργαζόταν σε ομάδες με υψηλούς στόχους (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε στο επικείμενο ραντεβού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την προσεχή Παρασκευή, δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες του και μίλησε για το μέλλον του στους «πράσινους».

«Ήδη έχουμε κατακτήσει έναν τίτλο, θα συμμετάσχουμε στους τελικούς της Α1 και σε ακόμη ένα φάιναλ-4. Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε υπερήφανοι. Αυτό που με γέμισε υπερηφάνεια είναι η αντίδραση των παικτών μου απ΄ το καλοκαίρι ως τώρα», υπογράμμισε ο κ. Ομπράντοβιτς και συνέχισε: «Παρότι είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, θα πρέπει να σκεφτούμε ότι έχουμε την ευκαιρία, αν το θέλουμε, να κάνουμε κάτι καλύτερο. Είναι προφανές πως αν θέλουμε να τα πάμε καλύτερα, θα πρέπει να αγωνιστούμε σε υψηλότερο επίπεδο. Αυτό προσπαθούμε τις τελευταίες ημέρες, να προετοιμαστούμε για να σταματήσουμε τους βασικούς δημιουργούς της και να παίξουμε καλύτερη επίθεση».

Για την προσεχή αντίπαλο του Παναθηναϊκού, ο κ. Ομπράντοβιτς είχε μόνο καλά λόγια: «Υπέγραψαν τον Κιριλένκο, τον Κρστιτς, τον Λαβρίνοβιτς, τον Μέχια και τον Τεόντοσιτς. Ήταν εύκολο να αναγνωρίσεις το στόχο τους. Μέχρι στιγμής έχουν παίξει πολύ καλά. Θα είναι λάθος να το βάλουμε κάτω αν αρχίσουν να σκοράρουν. Έχω παρακολουθήσει όλα τα ματς της φέτος, παιχνίδι με παιχνίδι. Προσπαθούμε να βρούμε κάτι που θα μας βοηθήσει επιθετικά. Λέμε στους παίκτες μας πως είναι εξαιρετική ομάδα, αλλά είναι μία αναμέτρηση».

Ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε τυχερός που στη διάρκεια της καριέρας του εργαζόταν σε ομάδες με υψηλούς στόχους. Όπως τόνισε «με Παρτιζάν, Μπαταλόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπένετον και Παναθηναϊκό, 21 χρόνια τώρα, υπάρχει αυτός ο στόχος. Είμαι πολύ χαρούμενος που με όλες αυτές τις ομάδες έφτασα στο φάιναλ-4. Σε 21 χρόνια έφτασα 13 φορές σε φάιναλ-4 και δύο στο Σαπόρτα».

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ρωτήθηκε, επίσης, για το μέλλον του στην ομάδα αλλά και την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού. Η απάντησή του; «Δεν έχουμε ιδέα τι συμβαίνει. Δεν μου έχει μιλήσει κανείς. Αν είμαστε ένα μήνα πριν από το τέλος της σεζόν και δεν ξέρεις τι θα γίνει, τι να σκεφτείς; "Γεια σας". Ό,τι κι αν γίνει, είμαι υπερήφανος για όλα όσα έχουν κάνει οι παίκτες όλα αυτά τα χρόνια, όσα έχουμε περάσει μαζί με κάποιους που είμαστε μαζί για πολλά χρόνια. Με ρωτάτε μεσούσης της χρονιάς αν θα πάω στη Μαδρίτη και απαντάω για να μην υπάρχουν φήμες. Ευχαριστώ αυτούς τους ανθρώπους που επί 20 χρόνια προσφέρουν στον Παναθηναϊκό (σ.σ. τους αδελφούς Γιαννακόπουλους). Ευχαριστώ για όλα όσα έχουν κάνει και κάνουν. Όποια απόφαση κι αν πάρουν, θα είμαι μαζί τους».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις