Στα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων το ενδιαφέρον των κομμάτων

Τρίτη, 21 Μαΐου 2002 07:18
A- A A+

Με ιδιαίτερη προσοχή εξετάζουν τα κομματικά επιτελεία τα ευρήματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων για τις δημοτικές εκλογές. Πρωτόγνωρη, περίεργη και αντιδεοντολογική χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τη μέθοδο που χρησιμοποίησε η εταιρεία Opinion για τη δημοσκόπηση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Κυριακή και σύμφωνα με την οποία, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος εκλέγονται από τον πρώτο γύρο.

Τα ποσοστά βγήκαν επ'αυτών που έχουν καταλήξει και όχι επί του συνόλου των ερωτηθέντων, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Πρωτόπαπας, ο οποίος απέκλεισε εκ νέου το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. «Πιστεύω στη δημοκρατία του λαού, και όχι των δημοσκοπήσεων», δήλωσε ο Χρήστος Παπουτσής, ενώ ο Σπύρος Βούγιας δήλωσε μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Flash, ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι κομματικός δήμαρχος.

«Η δημοτική εκλογή είναι μία αναμέτρηση δύο γύρων», δήλωσε στον σταθμό η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία χθες το βράδυ μιλώντας στην πρώτη ανοιχτή της συγκέντρωση στην Κυψέλη, τόνισε ότι οι πόρτες είναι ανοιχτές σε όλους. Δεν υπάρχουν στεγανά, απευθυνόμαστε σε όλους, ανεξαρτήτως κομματικής, πολιτικής και ιδεολογικής ταυτότητας, είπε χαρακτηριστικά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή