Μήνυμα ενότητας από Ίβκοβιτς και Ομπράντοβιτς

Τρίτη, 08 Μαΐου 2012 17:14

Κοινή συνέντευξη Τύπου ενόψει της συμμετοχής των ομάδων τους στο φάιναλ-4 της Ευρωλίγκας παρέθεσαν οι τεχνικοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, Ντούσαν Ίβκοβιτς και Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, παρουσία αθλητών των δύο ελληνικών συλλόγων.

A- A A+

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΠΑΠ Α.Ε., που είναι μέγας χορηγός «ερυθρόλευκων» και «πράσινων». Οι δύο φίλοι και κουμπάροι εμφανίστηκαν βέβαιοι για την ετοιμότητα των παικτών τους, ευχόμενοι η παρουσία των δύο ομάδων στο φάιναλ-4 να εμπνεύσει τους Έλληνες φιλάθλους και να αλλάξει τη συμπεριφορά τους.

«Είναι μεγάλη η χαρά που θα έχουμε δύο εκπροσώπους από την Ελλάδα. Αυτό δεν έγινε ούτε στην ισχυρή Ισπανία, ούτε στην Τουρκία που επένδυσε πολλά στο άθλημα, ούτε στην Ιταλία. Εμείς έχουμε κάνει ό,τι μπορούσαμε για να είμαστε έτοιμοι και πιστεύω ότι θα παίξουμε καλό μπάσκετ», δήλωσε ο κ. Ίβκοβιτς. Από την πλευρά του, ο κ. Ομπράντοβιτς υπογράμμισε ότι η παρουσία των δύο σωματείων «είναι μεγάλο επίτευγμα, όμως εμείς θέλουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας. Θα συγκεντρωθούμε και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την ΤΣΣΚΑ προκειμένου να περάσουμε στον τελικό».

Οι τέσσερις αποστολές θα καταλύσουν στο ίδιο ξενοδοχείο, όμως αυτό κάθε άλλο παρά πρόβλημα αποτελεί για τους δύο κορυφαίους τεχνικούς. «Θα είναι πολύ καλό που θα είμαστε όλοι μαζί. Δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα ανάμεσα σε εμάς ή τους παίκτες. Όλοι θυμούνται το φάιναλ-4 του Βερολίνου, όταν δεν συνέβη τίποτα. Ελπίζω να γίνει αυτό και στην Ελλάδα, στο ΟΑΚΑ ή στο ΣΕΦ», σχολίασε ο κ. Ομπράντοβιτς, για να προσθέσει ο κ. Ίβκοβιτς ότι «είμαστε, ήμασταν και θα είμαστε το παράδειγμα. Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι σύντομα θα γίνουν με ανοικτές πόρτες παρουσία και των δυο φιλάθλων οι αγώνες. Είναι η πρώτη ευκαιρία πριν τους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος, που θα είναι οι φίλαθλοι μαζί. Όλοι πρέπει να υποστηρίξουν τις ελληνικές ομάδες. Θα είναι σαν πρώτο βήμα. Είμαι αισιόδοξος».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις