ΠΑΣ Γιάννινα: Η διοίκηση περιμένει την απάντηση του Αναστασιάδη

Τρίτη, 08 Μαΐου 2012 22:31

Η ΠΑΕ των Ιωαννίνων αναμένει την απάντηση του νυν τεχνικού της, Άγγελου Αναστασιάδη, ευελπιστώντας ότι αυτή θα είναι θετική και η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών θα συνεχιστεί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

A- A A+

Όπως διευκρινίζεται, η ΠΑΕ των Ιωαννίνων αναμένει την απάντηση του νυν τεχνικού της, Άγγελου Αναστασιάδη, ευελπιστώντας ότι αυτή θα είναι θετική και η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών θα συνεχιστεί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 διευκρινίζει στους φιλάθλους ότι ο πρόεδρος και η διοίκηση της ομάδας μας αναμένουν την απάντηση του προπονητή μας κ. Άγγελου Αναστασιάδη για την συνέχεια ή μη της συνεργασίας μας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όπου επιθυμία όλων είναι να είναι θετική, ώστε να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του. Τα οποιαδήποτε δημοσιεύματα, τεχνάσματα ατζέντηδων ή και δημοσιογράφων περί ανάπτυξης προπονητολογίας για δικούς τους σκοπούς κάνουν κακό στην ομάδα και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, καθώς δεν υπάρχει καμία συζήτηση ή συνάντηση με τον οποιονδήποτε, εφόσον δεν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο, εφόσον υπάρχει δεδομένη η επιθυμία της διοίκησης και όλων για την συνέχεια της συνεργασίας μας με τον κ. Αναστασιάδη και εφόσον αναμένουμε την απάντηση του.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις