Σερβία: Στήριξη σε Τάντιτς από SPS και επισήμως

Τετάρτη, 09 Μαΐου 2012 13:06

Ο πρόεδρος του Σερβικού Σοσιαλιστικού Κόμματος (SPS), Ίβιτσα Ντάτσιτς (στη φωτογραφία), είχε δηλώσει από χθες έτοιμος να στηρίξει τον επικεφαλής του συνασπισμού «Επιλογή για καλύτερη ζωή», πρόεδρου του Δημοκρατικού Κόμματος (DS) Μπόρις Τάντιτς, στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών.

A- A A+

Στην αναβίωση της κυβερνητικής τους συμμαχίας συμφώνησαν στη Σερβία το φιλοδυτικό Δημοκρατικό Κόμμα και οι Σοσιαλιστές.

Με ανακοίνωσή του Δημοκρατικό Κόμμα (DS), που ήρθε δεύτερο στις εκλογές της περασμένης Κυριακής, γνωστοποίησε ότι οι Σοσιαλιστές (SPS) -τρίτο κόμμα στις εκλογές- θα στηρίξουν στο β' γύρο τον υποψήφιο του DS, Mπόρις Τάντιτς, για μία νέα θητεία στην προεδρία της χώρας. Aντίπαλός του στο β΄γύρο των προεδρικών εκλογών θα είναι ο αρχηγός του Σερβικού Προοδευτικού Κόμματος (SNS) Τόμισλαβ Νίκολιτς.

Ο πρόεδρος του Σερβικού Σοσιαλιστικού Κόμματος (SPS), Ίβιτσα Ντάτσιτς, είχε δηλώσει από χθες έτοιμος να στηρίξει τον επικεφαλής του συνασπισμού «Επιλογή για καλύτερη ζωή», πρόεδρου του Δημοκρατικού Κόμματος (DS) Μπόρις Τάντιτς, στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών που θα διεξαχθούν στις 20 Μαΐου, τονίζοντας πως δεν επιθυμεί αλλαγές επιζήμιες για τη χώρα http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2175249 .

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή