Δεσμεύσεις Τσίπρα έναντι των πρυτάνεων για το νόμο πλαίσιο

Τετάρτη, 09 Μαΐου 2012 17:26

Στο πλευρό των πρυτάνεων όσον αφορά τις αντιρρήσεις τους επί του νόμου για τη μεταρρύθμιση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση τάχθηκε σήμερα ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

A- A A+

Στο πλευρό των πρυτάνεων όσον αφορά τις αντιρρήσεις τους επί του νόμου για τη μεταρρύθμιση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση τάχθηκε σήμερα ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και δεσμεύθηκε ότι θα θέσει το ζήτημα κατάργησής του στις προσεχείς συναντήσεις του με του πολιτικούς αρχηγούς.

Ειδικότερα, υποδεχόμενος τους πρυτάνεις στη Βουλή, στο πλαίσιο των επαφών του για σχηματισμό κυβέρνησης, ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι «η πανεπιστημιακή και ακαδημαϊκή κοινότητα ταλαιπωρήθηκε από μια παράλογη επιμονή σε έναν νόμο που δεν μπορεί να εφαρμοστεί» και πως δυσφημίστηκε σε έναν επικοινωνιακό «πόλεμο».

«Είτε υπάρξει κατάληξη για μεταβατική κυβέρνηση είτε από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα φροντίσουμε να υπάρξει τέλος για αυτή την περιπέτεια στο πανεπιστήμιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά τους οι πρυτάνεις χαρακτήρισαν τιμητική την πρόσκληση που δέχθηκαν από τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, παρά την παραδοχή εκ μέρους τους ότι δεν μπορούν να συμβάλουν οι ίδιοι στις διεργασίες σχηματισμού κυβέρνησης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή