Δράση: Πρωτοβουλία για ένα φιλοευρωπαϊκό μεταρρυθμιστικό μέτωπο

Τετάρτη, 09 Μαΐου 2012 20:31

«Είναι ευκολότερο και πιο λογικό να υπάρξει συνεργασία της Δράσης με τη Δημοκρατική Συμμαχία, παρά με τη ΝΔ σε ενδεχόμενες νέες εκλογές», είχε επισηημάνει ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Μάνος.

A- A A+

Προσπάθειες για τη συγκρότηση ενός φιλοευρωπαϊκού μεταρρυθμιστικού μετώπου ξεκινά η Δράση με φόντο τη δέσμευση του κόμματος να βοηθήσει τη χώρα να κυβερνηθεί «αποτελεσματικά και προς τη σωστή κατεύθυνση».

Στην κατεύθυνση αυτή, η Κεντρική Επιτροπή της Δράσης εξουσιοδότησε κατά τη σημερινή της συνεδρίαση τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Μάνο, να χειριστεί τις συνομιλίες με άλλους φιλευρωπαϊστές πολιτικούς, με φόντο και το ενδεχόμενο προσφυγής σε νέες εκλογές.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real, ο κ. Μάνος είχε αναφέρει νωρίτερα σήμερα ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Δημοκρατική Συμμαχία. «Είναι ευκολότερο και πιο λογικό να υπάρξει συνεργασία της "Δράσης" με τη "Δημοκρατική Συμμαχία", παρά με τη ΝΔ σε ενδεχόμενες νέες εκλογές», είχε επισηημάνει.

Οπως αναφέρουν μάλιστα στελέχη του κόμματος φαίνεται να παραμερίζεται το εμπόδιο της ηγεσίας του όποιου νέου σχήματος, καθώς συζητείται να μην ηγηθεί, ούτε ο κ. Μάνος ούτε η κ. Μπακογιάννη.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή