Παναθηναϊκός: Παρουσιάστηκε ο πρίγκιπας Φαϊζάλ Αλ Σαούντ

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012 19:11

Ο επίδοξος επενδυτής στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο πρίγκιπας Φαϊζάλ Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ, παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου και γνωστοποίησε τις προθέσεις του αναφορικά με τις επόμενες κινήσεις του.

A- A A+

Πριν τη συνέντευξη, πάντως, υπήρξε ένταση μεταξύ ομάδας ατόμων και του Έλληνα εκπρόσωπου του Αλ Σαούντ, του Βλάση Τσάκα, ο οποίος δέχθηκε επίθεση.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν στο ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος που φιλοξένησε τη συνέντευξη, πριν την έναρξή της. Περίπου 30 οπαδοί του Παναθηναϊκού, που φώναζαν συνθήματα υπέρ του Ανδρέα Βγενόπουλου και αποδοκίμαζαν τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, εισέβαλαν στην αίθουσα του ξενοδοχείου και πέταξαν αυγά και γιαούρτια στον Βλάση Τσάκα, χωρίς πάντως να ασχοληθούν με άλλο πρόσωπο.

Στη συνέντευξη που ακολούθησε, ο Αλ Σαούντ ανέφερε ότι πρόθεσή του ήταν να υπογράψει προσύμφωνο με το μεγαλομέτοχο για την απόκτηση του πακέτου των μετοχών, όμως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης άλλαξε στάση μετά το ενδιαφέρον του Γιάννη Αλαφούζου, ζητώντας από τον πρίγκιπα να λάβει προηγουμένως άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ο Αλ Σαούντ ισχυρίστηκε ότι πρόθεσή του είναι να τοποθετήσει 70 εκατομμύρια ευρώ την επόμενη διετία, ενώ δήλωσε ιδιοκτήτης αρκετών επιχειρήσεων στις οποίες όμως δεν «φαίνεται», επειδή ανήκουν στην βασιλική οικογένεια της χώρας. Όσον αφορά την προσπάθεια του κ. Αλαφούζου, υπογράμμισε ότι εκλαμβάνει παράλληλα και όχι απέναντί του την κίνηση του Έλληνα επιχειρηματία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις