Τις παραιτήσεις των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου έλαβε ο Ευ. Βενιζέλος

Σύσταση Εθνικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης
Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012 15:03
UPD:16:18

A- A A+

Τις παραιτήσεις των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ζήτησε και έλαβε ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη συνεδρίαση του οργάνου.

Όπως εξήγησε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Φώφη Γεννηματά, εκτίμηση του κ. Βενιζέλου είναι ότι υπάρχει αναντιστοιχία μεταξύ των κομματικών οργάνων και της κοινωνικής βάσης του κινήματος. «Μιλάμε για ριζική αναμόρφωση, συζητάμε με την κοινωνία», ανέφερε η κ. Γεννηματά.

Εκανε επίσης γνωστό ότι το ΠΑΣΟΚ θα συστήσει -με απόφαση του προέδρου του- Εθνική Επιτροπή Ανασυγκρότησης σε όλα τα επίπεδα, δηλαδή και στις Νομαρχιακές και Περιφερειακές Επιτροπές, η οποία θα έχει την ευθύνη για τη διοργάνωση του συνεδρίου του.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα απευθυνθεί σε όσους εξελέγησαν βουλευτές στις εκλογές της 6ης Μαΐου, αλλά και σε εκείνους που ήταν υποψήφιοι «σε όλα τα ψηφοδέλτια», όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, την Κυριακή στις 12.00 στο ξενοδοχείο Caravel. Στην ομιλία του ο κ. Βενιζέλος θα δώσει το ιδεολογικό στίγμα του ΠΑΣΟΚ, καθώς και την ταυτότητα της ευρωπαϊκής κεντροαριστεράς «της αλληλεγγύης και της υπευθυνότητας».

Το Σάββατο στις 13.00 ο κ. Βενιζέλος θα ενημερώσει τέλος τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για την πορεία της προσπάθειας που κατέβαλε για τον σχηματισμό κυβέρνησης, κατόπιν της διερευνητικής εντολής που είχε λάβει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή